Thursday, November 24, 2011

Wednesday, November 23, 2011

Thursday, November 17, 2011

gAMbAR jEkS!!~

Masih belum ada lagi cerita yg menarik untuk di'share'
Gambar yg ada ni pun dah berkurun kot!!
Masa ni kitorg g rumah sepupu sayang kat Kajang..
Masa kitorg sampai tu tak de org lagi. So, pas makan sempat la kitorg snap²

Harap maklum ye, gambar Khaleef tak de yang sharp!!!
Mesti cam blur² sket sbb hero kecik aku tu skang adalah tak reti dok diam..
Sangat active :-)






Muhammad Afiq ♥

Adik Ipar ku - Siti Haliza

Tuesday, November 15, 2011

bERkUMPuL sEdARa-mARa


Salam semorang!!!~
Haishhh!!~ Skang masa nak update blog adalah sangat terhad..
Kat office blogger kena blocked..Mmg tak dapat nak update la kan..
Balik kerja karang melayan hero kecik aku tu..Skang kemain lasak Ya Ampun!!!~
Karang aku buka laptop, dia pun sibuk nak main lap top..
Time tido dia skang dah la kul 11/12 malam!! Time tu mmg aku pun dah mengantuk la kan..
So kawan², cuba habaq mai, bila yg aku boleh nak update blog nih??

Ok² malas cerita kepayahan aku meng'update' blog, meh citer aritu aku ada buat makan².
Tak jemput ramai pun..Sedara mara jeks~
Nnt ada rezeki aku buat makan² utk kawan² ek~

Menu pun tak de la meriah bagai!!~ Aku masak nasi minyak, kuah kurma daging ngan ayam masak merah jeks~

Meh ler uolss~ Enjoice kan diri menatap gambar² yg ada..
Sekali sekala berkumpul sedara-mara reramai cam gini mmg kecoh la jadinya...Huru hara..
Tapi best kan???



Nasi Minyak

Kuah Kurma Daging

Ayam Masak Merah

Sayang ngan anak buah aku, Amir Hakim layan hantu boceng kat youtube




Syawal & Mama