Dear Makcik Bawang, kau gagal buat aku bersedih. Sejak aku mengamalkan kaedah pergi mampus, indeks kebahagiaan aku meningkat 230% ��

Tuesday, December 11, 2012

sEMpENa hARi tUa

Ni lagi la entry yg dah lama aku simpan.
Masa birthday aku bulan September aritu ~12/09/2012
Skang dah bulan berapa ko???
Dasar pemalas nak update blog skang kan ko Nurmala Mazlan!!!~

Yg pakai baju kaler hitam kecik molek kat bawah tu My Kakak in Crime..
Aku panggil dia Kak Pah.
Dia ni antara kakak yg banyak membantu masa aku kerja kat Berjaya Group, Berjaya Times Aquare dulu.



Dia kalau tgh bz mmg nak cakap hello kat telepon pon tak sempat..
Tapi kalau tgh free & easy... Yeahhh!!! Marey...Marey...
Banyak naaaaaa agenda dalam kepala dia tu..

Hari tu masa birthday aku, kan org dok wish² kat fb kan?
Kak Pah pun wish aku jugak..
Pastu aku saje la komen kat wall post dia tu, "Jom lunch sama nak? Boss kita takde arini"
Segera Kak Pah reply, "Meh la datang sini. Kita lunch, celebrate birthday ko sekali..Akak try ajak yg lain²"
Haaaaaa!!!~ Kan aku dah cakap... Mesti adaaaaa je agenda dia.

Aku pun apa lagi, bagai org mengantuk disorong bantal la..Hahahaha~
Gigih lunch time tu aku ke Times Square.
Nak makan free punya pasal.. Lalalalalala~
Kak Pah belanja kitorg kat Papa John..



Abg Kamal & Abg Eddy



Kakak vouge & Mak Datin

Kak Norris & Kak Eza

Yg hujung tu Abg Din telor. Sebab dia suka makan telor..Wakakakakaka!!~

Ada kek uolls!!~ 
Terkejut mak..Plus terharu...Huhuhu~
Ye la, dah tua² bangka ni org buat kejutan bagi kek kan...













TQ Kak Pah