Tuesday, December 11, 2012

sEMpENa hARi tUa

Ni lagi la entry yg dah lama aku simpan.
Masa birthday aku bulan September aritu ~12/09/2012
Skang dah bulan berapa ko???
Dasar pemalas nak update blog skang kan ko Nurmala Mazlan!!!~

Yg pakai baju kaler hitam kecik molek kat bawah tu My Kakak in Crime..
Aku panggil dia Kak Pah.
Dia ni antara kakak yg banyak membantu masa aku kerja kat Berjaya Group, Berjaya Times Aquare dulu.



Dia kalau tgh bz mmg nak cakap hello kat telepon pon tak sempat..
Tapi kalau tgh free & easy... Yeahhh!!! Marey...Marey...
Banyak naaaaaa agenda dalam kepala dia tu..

Hari tu masa birthday aku, kan org dok wish² kat fb kan?
Kak Pah pun wish aku jugak..
Pastu aku saje la komen kat wall post dia tu, "Jom lunch sama nak? Boss kita takde arini"
Segera Kak Pah reply, "Meh la datang sini. Kita lunch, celebrate birthday ko sekali..Akak try ajak yg lain²"
Haaaaaa!!!~ Kan aku dah cakap... Mesti adaaaaa je agenda dia.

Aku pun apa lagi, bagai org mengantuk disorong bantal la..Hahahaha~
Gigih lunch time tu aku ke Times Square.
Nak makan free punya pasal.. Lalalalalala~
Kak Pah belanja kitorg kat Papa John..



Abg Kamal & Abg Eddy



Kakak vouge & Mak Datin

Kak Norris & Kak Eza

Yg hujung tu Abg Din telor. Sebab dia suka makan telor..Wakakakakaka!!~

Ada kek uolls!!~ 
Terkejut mak..Plus terharu...Huhuhu~
Ye la, dah tua² bangka ni org buat kejutan bagi kek kan...













TQ Kak Pah

14 comments:

A.I.Z.A.T said...

Wahh Kak, camnila..
tak gtau pun selama ni akak kawan dgn Sharipah Aini a.k.a 'Kak Pah' kan? ehehhe..

bestnye ada org blanje mkn sambut bday..hehe

✿dazZdaEng✿ said...

meriah gitew ... moga ceria bahagia selalu ... :)

intanmaria said...

huhuhu..ingatkan kita jek bercinta nak update blog..rupanya ada gang gakla! :D

nUR_rOsALiNdA said...

A.I.Z.A.T,
Wakakakakakaka!!~ Ini Kak Pah versi kecik

nUR_rOsALiNdA said...

✿dazZdaEng✿,
Maceh Dazz...Muahsss~

nUR_rOsALiNdA said...

intanmaria,
Kan...Skang cam lemau jeks nak update cam dulu²

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

oleh kerana baru buat entri, so kita pun nak ucap hepi belated besday gak la ngeeee :)

nUR_rOsALiNdA said...

Wanita Mutalib,
Hehehehe~ TQ Kak

ieda said...

sportingnyee kak pah
kek tuu nampak sedappp sgt2 dik !
meriahhh ramai yg sambut !

nUR_rOsALiNdA said...

ieda,
Kak Pah mmg sporting Kak.. Dan kek tu pon mmg sedap..Hehehehe~

mie said...

hepi besday...
walau pun terlambat..
tetap kena wish...
ehehhehee

Reena Onn said...

Happy birthday babe!! Kiss kau banyak-banyak!!! Hehehe

nUR_rOsALiNdA said...

mie ,
Hehehehehe~ Macehhhhh....

nUR_rOsALiNdA said...

Reena Onn,
Kiss ko jugak..Muahssssssssss~