Dear Makcik Bawang, kau gagal buat aku bersedih. Sejak aku mengamalkan kaedah pergi mampus, indeks kebahagiaan aku meningkat 230% ��

Tuesday, January 31, 2012

kHaLeef 18sx....Hahahaha~

Hari tu masa birthday Khaleef aku belikan dia kolam ni ha..
1st day mandikan dalam kolam ni, jengkit-jengkit tak nak masuk..
Pelukkkkk jeks aku..
Pastu bila letak bola, baru la cam nak duduk main bola tu..
Tapi skangggg..... Kalau dah masuk tak reti nak keluar pulak!!~
Kalau angkat karang menjerit cam kena dera..

Khaleef....Khaleef....
Bless to have you in my life ♥♥♥










Rasa bersalah pulak post gambar Khaleef bogel.
Takpe kan? Takpe kan? Sbb dia kecik lagi kan??
Tak pe kan????!!!!~
Kalau korang rasa tak elok, aku nak remove jeks post nih!!~

Thursday, January 26, 2012

kHaLeef cUCuk sEtAHuN


Sedikit gambar Khaleef masa nak cucuk setahun hari tu..
Good boy la anak mummy~
Tak nangis pon.. Siap boleh sengih kat doktor...
Sengih camne??? 
Sengih gedik cam biasa dia buat tu la!!!!!!!~

Berat = 7.5kg
Tinggi = 68cm




Suka Khaleef siap lompat-lompat atas katil nih!!~


Wednesday, January 18, 2012

biRtHdAy kHaLeef Lagi~

Lagi gambar sekitar birthday Khaleef hari tu..
Gambar masa majlis berlangsung..
Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar...Syukur~ 
Terima Kasih buat tetamu² yg hadir, yg memeriahkan majlis..
Love uolls so strong!!!~

Besar dah anak Mummy..Love You sayang!!!~

Selamat Harijadi Nur Khaleef Ridzki. Syukur Alhamdulillah segala puji bagi Allah yang memberikan Mummy & Ayah peluang untuk menyambut hari bertuah ini dengan Khaleef.  Semoga Khaleef menjadi hujah Mummy di hadapan Allah kelak.. AMIN!!!!!~

Mummy & Ayah sayang Nur Khaleef Ridzki

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Mak Ngah, Syawal & Acu Fa~






Sepupu² aku yang tak betul, tak kira masa, dimana jua anda berada~


Anak mummy tgh buka hadiah...Hiks~

Sukanyer budak kecik ni dapat hadiah..Hehehehe~ Love you sayang~


Birthday Boy ♥♥

Monday, January 16, 2012

nUR kHaLeef riDzKi iS oNe!!!~

8 Januari 2012 aritu genap usia Khaleef setahun. Alhamdulillah, dah besar anak mummy.. Aku dah buat preparation utk birthday Khaleef since bulan 11 okeh..Hahahaha~ Over tak?

Masa lagi 2 bulan tu idak ler beria-ia.. Cuma aku survey-survey.. Aku tgk kat internet camne org buat 1st birthday utk anak diorg.. Apa menu diorg.. Apa yg diorg letak kat goodie bags..Haaaaa!!~ Camtu la.. Dari situ la aku plan.. 

Bila tinggal lagi sebulan baru aku start beli barang sket2..Sebab nnt tak la terasa sangat keluar duit sekaligus kan?? Bila tinggal lagi 3 minggu, time ni aku dah start tempah apa2 yg patut cam khemah, kek, balloon, cup cakes, apam polkadot, etc.... Haaaa!!! Kan senang sbb sblm tu aku dah survey2 bagai..

Bila tinggal lagi seminggu, makin berdebar pulak aku..Hahahahaha~ Cam la anak bujang aku nih nak kahwin ek...Lalalalalalala~ Tapi aku cam bertenang sket la kali ni sbb aku dah pernah plan utk majlis yg lebih besar which is masa aku nak kahwin. I was a wedding planner for my own wedding..

Ok, majlis telah berlangsung pada 8 Januari 2012, di Kampung Pandan. Tema adalah Hijau & Putih..

Yang penting..Alhamdulillah, majlis berjalan seperti yang dirancang..Kalau ada tercacat-cela dimana-mana tu harap dimaafkan ye..Gambar seterusnya akan di post di entry seterusnya..Ngeeeee~


Goodie bags


Candy utk diletakkan di candy buffet

Prizes 

Nur Khaleef Ridzki is ONE

Apam Polkadot



Both banner & backdrop was designed by Nurmala Mazlan 

Hiasan untuk candy buffet sponsored by Julia Mahir