Dear Makcik Bawang, kau gagal buat aku bersedih. Sejak aku mengamalkan kaedah pergi mampus, indeks kebahagiaan aku meningkat 230% ��

Monday, October 17, 2011

pORMtiP tHai rEstAuRaNt

Hari tu masa birthday kita mak kita belanja makan kat sini..
Tak de la tempat mahal sesangat...
Tapi ok la~ At least mak kita ingat kat kita kan
Thanks Mak..
I Love You~
No one can replace you in my heart ~LOVE~


Menu. Harga dia ok la kan..Tak mahal sangat!!~



Kailan Ikan Masin

Daging Masak Merah

Tom Yam Campur

Butter Prawn

Thursday, October 13, 2011

sAtAy stAtiON - kg pANdAN

Lama dah terperuk entry ni sbnrnya..Dah naik kepam dah...Diri ini sangat la bz kebelakangan ni..
Faham² je la kan, sesungguhnya kerja rumah adalah tidak akan pernah abis!!!!~~

Hari ni berkesempatan nak update pon sbb bawa bekal g office..
Pas makan, ada la masa nak ngadap blog ni.. 
Kerinduan uolls~

Ok²...Hari tu ibu mertua aku ajak g makan² kat Satay Station. 
Sebab bulan November nnt adik ipar aku yg bongsu tu dah nak g Kuantan sambung belajar..
So, sebelum dia pergi ni konon cam nak spend time together² la.. 

Sayang tak ikut time ni sbb sibuk sangat ngan gym dia tu..
Nak besar mana badan tu ntah..
Nak sampai leh dukung aku kot..Ahaks~

Jadi, aku je la bersama² mertua & ipar² ku..

Malas la aku nak citer bebanyak..Korang pon confirm dah pernah makan kat Satay station jugak kan..
So, tak perlu la aku nak review bagai..
Korang tgk gambar jeks la ek...Ngeeeeeeeeee~