Dear Makcik Bawang, kau gagal buat aku bersedih. Sejak aku mengamalkan kaedah pergi mampus, indeks kebahagiaan aku meningkat 230% ��

Tuesday, July 27, 2010

fiNaL wORLd cUp

Hehehehe~

Salam uolls~

Korang tgk je gambar-gambar di bawah ni mesti korang dah tau betapa gambar ini dah lama berada dalam handphone aku tanpa di upload dalam blog…Tapi dalam fb gigih tau uolls~ ahaks~

Gambar-gambar seperti yg korang sedia maklum adalah masa demam final world cup aritu..woohoo~ aku baru dan nak update blog..

Dah berapa minggu berlalu pon aku dah lupa…ekekekekeke~

Gambar kat bawah ni time balik kerja aku ngan sayang jenjalan kat Pavilion. Sbb sayang nak beli kasut bola yg World Cup Edition tu..Menyampah aku!!!!

Masa jenjalan tu nampak lak replica player² ni, excited pulak sayang nak amik gambar.. Tak dapat jumpa org bebetul, amik gambar ngan replica pon jadi la kan?? Ahaks~

David Villa

Idola sayang - Lionel Messi

Masa ni pulak, siang sblm menjelang World Cup tu. Sayang nak amik mood. Tapi mmg havocccc apon kat Bukit Bintang masa ni.. Aku pon dah dok terkinja² pikir nak gi layan final kat mana malam tu..Ahaks~




Aku tak suka Cristiano Ronaldo!!!! Wekkkkkkkk~

Tgh jenjalan cuci mata tu, jumpa lak Zura. Apalagas, 2-2 support Argentina kan!!!! Ahaks~



Aku amik cuti keesokkan harinya tu...sbb layannn final world cup kan.. sampai kul baper!!!! Malam tu aku angkut sekali Malot tido umah aku..

Pic ni time jenjalan kat Time Square sebelum aku hantar dia ke pangkuan keluarga...wakakakakaka`





Monday, July 19, 2010

hAPPy biRtHdAy mAk ~4 July 2010~

Happy Birthday Mak....

Emak aku lahir pada 4 Julai 1953

Walaupun entry ni agak basi, tapi ada aku kesah? Wakakakaka~

Entry ini ditujukan untuk mak tersayang. Mak aku memang sempoi dan penyayang. Aku cakap macam tu sebab aku memang sayang mak aku.

One thing yg aku tak sangka, walaupun aku dah kahwin, mak tetap layan aku macam budak 4 tahun. Boleh??





You’re someone who’s ever so special.

You’re someone who’s loving and true.

You’re someone who’s precious to the family and whom is loved all year through!!

Monday, July 12, 2010

rOjAk~~

*Entry tiada kaitan dengan tajuk* wakakakakaka~

Banyak betul cerita yang aku tak post kat blog ni..Ye la!!!!!!! hadap sangat fb tu..Terus jiwa raga melekat kat fb, tak sedar diri, dulu masa x reti main fb, blog ni la menghibur jiwa lara..ahaks~

Last post aku pon bulan lepas rasanyer..Tambah² pulak skang office aku block segala datuk nenek social networking!!!! Lagi la cam haram aku rasa~Boleh...blog diorg tak block...tp sebab fb tu kan nyawa kedua aku, so bila diorg block fb, terus aku rasa cam x leh bernafas dah..hiks~

Dekat 2 minggu jugak la aku x jenguk langsung blog aku, semalam lak cam ter'rindu'..Sekali tgk blog aku dah x de layout...putih suci gitu...Rupanya layout yg aku gunakan tu dah kena bayar..

Semalam la, aku baru terhegeh² cari layout baru utk blog aku..aku pilih pon pakai aci redah je. Janji ada dari tak de kan....Cun jugak apa layout bidan terjun nih..Cun cam tuan blog dia...wakakakakaka~ perasan nak mamposssss~

Ok².....stop merepek meraban...Skang aku nak tayang piccas aku yg lepas²....aku tepek sumer sekaligus kat sini k...Korang cuci mata je la tgk gambar ni. Aku tau, korang pon sebenarnya cam malas kan nak baca panjang²...wakakakakaka~ Itu cam bercakap ttg diri sendiri...ahaks~

Meh la tgk gambarr.......Layanssssssss~~~



Lunch date with Dayang @Paradize Logde Hotel

Sesi melawat colleague aku yg tgh cuti berpantang..