Wednesday, November 4, 2015

stALkER




Assalammualaikum,

Wahhhh!!~ Lamanya tak jenguk blog ni. Nak dekat 2 tahun dah uolls.

Tak ada apa yang menarik untuk dikongsi. Kalau ada benda nak share pun biasa nya up status atau gambar kat facebook je. Kawan² sama² blogging dulu pun ramai yang menempel kat facebook je. Siapa yang gigih lagi buat entry blog tiap² hari tu mmg gua caya sama lu la.

Diam tak diam. Pejam celik pejam celik. Dah dekat 2 tahun dah takde entry blog ni.

Last sekali entry amsa tgh berduka-lara dulu. Hahaha~ Dah sembuh dah pun duka tu.. Ecehhhhh!!~

Yang sebenar benar benarnya, yang membuatkan aku dah lama tak update blog, sebab blog ni ada stalker..  Auuwwwwww!!~

Eh chop!!!~ Agak² stalker tu tau tak STALKER tu apa?

Stalker adalah gelaran untuk orang² yang kepoh atau ingin tahu tentang kehidupan orang lain melalui media sosial. Kaedahnya, dia suka mengintai media sosial yang lain senyap². Konon macam private investigator la. Mencari maklumat. Kah Kah Kah!!!~

Pendek kata, stalker ni adalah seorang yg busy body.

Tak tau apa agenda si stalker ni. Maybe dia jealous, dengki atau mungkin juga dia admire atau peminat aku. Atau dia sangat free takde kerja nak buat. Haaaa~ Berapa banyak atau daaaaaa.....

Mula² tu rasa nak marah. Tapi bila difikir² balik, biarlah dia terjun dengan labu-labunya. Aku anggap je dia orang gila. Biar dia menyalak sorang².

Kepada stalker itu,
Saya dah open semula dah blog ni. Sila la stalk lagi dan lagi dan lagi.....

Dah puas jadi stalker. Dah dapat kumpul segala maklumat dari blog aku ni, lepas tu meroyan sendiri. Kesian.... Kesian.... Tak puas hati lagi tu. Pergi balik bagitau Mak, Ayah, Kakak, Opah, Atuk kau. Ada aku kesah??!!~

2 comments:

Mimy Hamid said...

ko update citer anak ko je la nok...lantak ko la stalker...muah nonok ku...

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy,
Hahahahaha~ Tu la.. Dah bosan ngan stalker sbnrnya... Lantak kau la labu.....