Tuesday, December 8, 2015

mAjLiS bEReNdOi & cUKuR jAMbUL nUR mUhAMMaD biN aBDuL sHuKoR

Tajuk hari ni adalah Majlis Berendoi & Cukur Jambul Nur Muhammad Bin Abdul Shukor.
Chewahhhhhhhhh!!~~

Gigih juga buat kad jemputan ni masa dalam pantang.
Ada alamat sebenarnya sebelah kiri kad ni. Tapi sebab nak tepek kat blog, so kita delete alamat tu.
Kang jenuh orang datang nak minta autograph pulak. Hehehehe~
Hampir lupa juga nak buat kenduri ni sebenarnya. Maklum la berpantang sendiri kat rumah. Busy kelek anak jeks. Nasib baik husband kita ingatkan. 

Lepas husband remind tu je, lelaju kita pilih tarikh, plan itu ini.. Dan whatsapp kat group family members suruh diorg block date tu. Harus memeriahkan majlis okeh!!!~

Dah... Malas nak cerita panjang². Korang pun bukan nak baca sangat kan? Nk tgk gambar je kan? Hehehehe~ Nah!!~ Tgk ler puas².


Acara dimulakan dengan bacaan tahlil dan marhaban oleh Kumpulan Marhaban Nurul Iman, Kampung Pandan Dalam. 

Berlangsung pada 31 Oktober 2015, jam 3.00pm. 
Alhamdulillah, Majlis Marhaban, Berendoi dan Cukur Jambul berjalan sangat lancar. 

Muhammad pun sangat² good boy. Tak menangis, tak meragam, tak merengek. 
Mau tak suka bertukar² tangan orang dukung dia. 
Mummy pun suka sebab Mummy takde la kalut sangat.

Muhammad dengan ayah.
I Love you both ♥♥♥





Dua orang dah hero kecik Mummy sekarang.
Nur Khaleef Ridzki & Nur Muhammad
Khaleef sangat² abang yang penyayang~

Ni antara kawan² yang datang memeriahkan majlis. 
TQ uolls~





Ni Door Gift untuk tetamu yang hadir.
Fridge Magnet

11 comments:

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

Salam, kak..saya sangat happy tgk akk bahagia dgn suami n anak2. Alhamdulillah. Tgk akk pon ayu n manis je. Mana pic khaleef? rindu plak kat dia. Tahniah yea kak :-D

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

lagi satu...akk dah KURUSSSS!!! keep breast feeding tau!!

nUR_rOsALiNdA said...

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] ,
Terima Kasih Aida.. Alhamdulillah~ Rezeki Allah~

Khaleef pula skang adalah sangat susah nak ajak amik gambar. Nak main je kerja dia.

Mana ada kurus dik oiii!!~ Ilusi optic je tu..

sparkystar said...

alhamdlh..tahniah

sparkystar said...

alhamdlh..tahniah

Mimy Hamid said...

sobss aku tak dpt datang nok..aku rindu nya nak jumpa ko...bila la ni

Zie Fauzi said...

tahniah... lama tak singgah sini....

nUR_rOsALiNdA said...
This comment has been removed by the author.
nUR_rOsALiNdA said...

sparkystar

Terima Kasih
Alhamdulillah~

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid

Tu la nok. Aku pun kerinduan. Marilah jumpa!!~

nUR_rOsALiNdA said...

Zie Fauzi

Terima Kasih