Friday, February 12, 2016

iNstAsHoP nURMaLa

Assalammualaikum,

Hari ni kita nak cerita tentang perniagaan kecil-kecilan yang kita jalankan sekarang. Kita baru je start berniaga. Baru sangat!!!!~Baru dalam 3 bulan macam tu. Tapi Alhamdulillah, rezeki yang Allah Ta'ala bagi memang tiada batasan.

Mula-mula meniaga ni biarlah untung sikit, asalkan tak rugi. Lagi satu prinsip kita, biar lah untung sikit asalkan pelanggan berterusan.

Terima kasih juga buat kenalan dan family, sebab diorg mmg pelanggan tetap. Asal ada stok baru, diorg yang nak tgk dulu.

Buat masa sekarang ni kita cuma jual baju² wanita, produk kesihatan, produk kecantikan, komestik dan kasut lelaki & wanita. Sedang cuba usahakan menjual baju dan barangan baby. Ins Sha Allah.

Meh la jamu² mata kat Instashop kita. Cuci² mata, mata tau ada yang berkenan dihati, boleh order. Hehehehe~

Instashop baju² wanita - @nurmala_houseboutique



Instashop produk kesihatan, produk kecantikan & kosmetik - @nurmala_beautycare



Instashop kasut lelaki & wanita - nurmala_fashion_shoes



Buat pelanggan² yang pernah berurusan dengan kita, terima kasih atas sokongan yang tidak berbelah bahagi. 

Akhir kata, salam sayang buat pelanggan Nurmala Mazlan. Apa yang baik datangnya dari Allah. Yang buruk datang dari kekurangan saya sendiri. ADIOS!!!!~





2 comments:

Mimy Hamid said...

good luck sayam...bisnes women berjaya

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid,

AMEEN!!!!~ Macehhhhhhh sayangku~