Tuesday, August 17, 2010

kUkU Kaki kAkAkU KoK kAkU KaKu kEk

Kat office aku ni kan dah macam² tempat berhibur ada.. Kalau rasa cam hampir² nak giler je ngadap kerja, korang turun la kat common area kat tngkat 3 nun.

Surau, gym, studio jamming, bilik karaoke, bilik aerobic, main ping pong sumer ada kat situ.

Hari tu, beberapa hari sblm puasa, aku join la diorg gi karaoke. Kejap je, dapat satu lagu, pastu aku chow sinki. Sb bilik karaoke itu telah di conquer oleh kaum adam.. I malu u.. ahaks~

Keluar dari bilik karaoke tu, aku terjah studio jamming. Perghhhhh~ Dah lama tak merasai suasana nih. Terkenang² siot. Ye la, dulu kan ex-bf aku ada band. Rajin le aku follow buntut dia g jamming.....

Itu tak penting. Yang penting best okeh layan abg² band kita ni. Lagu mmg evergreen je diorg bawa... Terasa diri dah tua... Ngeeeeee~



Lepas menggedik kat atas, aku turun kat Spa kat 1st floor..ahaks~ saje je nak try spa kat sini. Nampak cam gempak...Mmg gempak. Ko tgk harga dia. Setakat nak bersih kan kaki ngan celah² cari kaki aku ni je dah RM150. Mmg confirm aku tak gi sini lagi...Kui²...Mahal siot~ Sekali-sekala leh la kot kan..

Mari lihat kaki ku.
Kuku kaki kakakku kok kaku kaku kek kok kaku kuku kaki kakakku kok kaku kaku kek


Sanggup budak ni hadapppp kaki aku...wakakakakakaka~



17 comments:

antalya said...

RM150 kalo bwk soping mcm2 leh dpt kan

~ mizzAmy ~ said...

mak aii... mahalnya. kalo amy rela berscrubbing sendiri kat rumah. hehehe...

btw kak mala, amy dah tukar blog. nanti rajin2 tukar url yg lama ekh to http://thepinkdressdiary.blogspot.com/

eLLy said...

dik jom buat kat tempat aku nie baru 70-80 cam gitu la

Eazy Izzuddin said...

wah..
nak wat gak leh?
hehe
btw kak selamat berpuasa
=D

nUR_rOsALiNdA said...

antalya ,
A'aa kan yun. Beli baju lebih bagus~

~ mizzAmy ~ ,
Noted

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
Mahal gak la tu..ekekekeke~

Eazy Izzuddin ,
Selamat berpuasa dik~

Kaseh NazLieza said...

kak..lamanyer mnhilang..eheheh

nUR_rOsALiNdA said...

Kaseh NazLieza,
Akak x menghilang la yang..akak ada je..Hehehehe~

Adlina Husaini said...

salam ziarah
wah bestnya opis ada macam2 ^_^

nUR_rOsALiNdA said...

Adlina Husaini ,
Hehehehe~ tu la..tempat melepaskan tension bekerja

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

wahhh syoknya kak pegi spa tue...

nUR_rOsALiNdA said...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau,
Mmg syok!!! Tapi keja sangat, tapi melayang RM100...tak patut!!! hehehehe~

Amy Syaquena said...

wah bestnya pergi spa..dah lame x pergi memanjakan diri di spa...

lily lotus said...

mak aii bestnya ur ofis area..

nUR_rOsALiNdA said...

Amy Syaquena ,
Best kan???!!

lily lotus,
Hehehehe~ macam2 ada...Ngeeeee~

en_me said...

amoii sanggup hadapp kaki akak sbb amoii cunn pown nak carik makannn maa..

nUR_rOsALiNdA said...

en_me,
Tau x pe..duit punya pasal...Ngeeee~