Friday, September 24, 2010

rAYa kE-2 & kE-3

Orang lain dah berdedai-dedai cerita pasal raya ke-20, raya ke-30. Aku sorg je kot baru tergedik nak citer pasal raya ke-2 dan ke-3...Hahahahaha~ suka arrrr!!!~ Hak hak..

Tu pon bukan tepek gambar raya, gambar kucing!!!! Apa ke jadahnyer???

Yang sebenarnya, masa raya kedua ni aku cam nak convoi ngan sepupu g raya kat belah Rawang sana. Tapi sbb Raya pertama tu aku dah ulang alik KL - Rembau - KL. Pastu beraya dari pagi sampai ke malam. Maka 2-2 ekoq aku ngan Sayang pengsan sampai kul 1pm boleh?

Bila bgn je, aku call diorg...diorg dah cabut dulu..Aku kena la pergi beraya berdua je ngan sayang...Bila dah kena tinggal tu, mood cam sedikit tercalar, tu pasal x de gambar...Ngeeeeee~



Maka, balik beraya tu la baru aku amik gambar berdua ngan sayang di rumah sendiri..Hahahaha~ Matik arrrrr!!!~ Tapi satu je aku tepek..Pic lain 18sx....lalalalalala~

Raya ketiga, ex-officemate aku datang umah...Siap bawa kek lagi. Sbb???!!!!~ Raya ketiga tu birthday aku..Hik Hik~ Malu I~ Tetamu pertama aku utk Hari Raya 2010, Christine & Family :)



Ptg ni jugak makcik-makcik & pakcik-pakcik aku datang beraya kat umah aku. Tapi tak de gambar..Almaklum la...1st time jadi tuan rumah..Agak kelam-kabut disitu.

17 comments:

NURUL said...

hepi belated besdya mala syok ye besday time raya

nUR_rOsALiNdA said...

NURUL,
Tak best la..Hadiah pending ni..sebab raya aritukan byk belanja..hehehe~

Amy Syaquena said...

happy belated birthday sis...

E K A said...

dear...comel sgt meow2 tu.neway happy befday taw...dekat2la dgn beday saya

nUR_rOsALiNdA said...

Amy Syaquena,
TQ :)

E K A,
Comel kan...

Amy Syaquena said...

salam rose..

amy datang bertandang sambil up trafic malam...jemput ke teratak amy ye coz name Ros di tag!!!

nUR_rOsALiNdA said...

Amy Syaquena,
ye ke? ok2..i will

eLLy said...

YAHOOO.. Cik mala dah berdenai denai update blog ;D

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
Doakan semoga berkekalan kak..wakakaka~

Iena said...

kih3... baru raya ke 3 nok. mmg kena tinggal ngan aku la... cpt kejar lagi... hahhahaaa

Amy Syaquena said...

salam..

singgah petang nak baca entry tapi x update lagi..x per jalan lain dulu nanti singgah lagi..

nUR_rOsALiNdA said...

Iena ,
Tak larat aku nak kejar nok..Ko lari laju

Amy Syaquena,
tu la..x sempat nak update sbb weekend aritu bz giler

Lieya said...

Malaa.. kucing 2 hekor tu sangat la syomelll.. sape munye???

nUR_rOsALiNdA said...

Lieya,
Mak cik kita punya..Hehehehe`

UnGu VioLet said...

meriah yer raya akak.. btw, slmt hari raya dr mar utk akak...

nUR_rOsALiNdA said...

UnGu VioLet ,
Teima kasih mar..bila pulak dapat beraya ng mar nih

Anonymous said...

mala, comelnya kucing 2 ekor tu..gewam sungguh laaaa.. :)

- mrs. hakim -