Tuesday, September 28, 2010

rAYa kE-4 & kE-5

Cerita raya tak abis lagi ye..
Aku nyer cerita baru nak sampai raya ke-4 & ke-5..Ngeeeeee~
Meh sini baca cerita hari raya aku...
Amik balik feeling raya korang yg dah kelaut tu...wakakakaka~


Lepas beraya tu kami ke Hospital Besar KL sbb anak buah aku, Hadief demam panas...Cian dia kena beraya kat hospital..

Tapi masalahnyer skang. Aku agak hairan. Sapa yg sakit sebenarnya nih??? Sila lihat gambarajah dibawah..Ahaks~


Balik dari hospital, terus g umah kawan aku kat Pandan Jaya.. Open House pertama aku terjah thn ni..Raya ke 4 dah ada open house...


Tuan rumah, Dayang Danish~
Hari raya ke-5 pulak, mereka terjah rumah ku, syurga ku..Ahaks~

Kul 12.30am Dayang msg aku, "Babe, esok aku datang umah ko.. Aku bawa Baiza ngan laki dia skali"

Pastu, esok pepagi buta aku dapat BBM msg dari Hanna Honey pulak. "Babe, bila boleh datang umah ko?"

Lagi satu BBM msg masuk dari Nicky, "Ko tak buat open house ke? Dapur aku tak berasap arini"

Wakkkkkkkkkkkk!!!~ Alang - alang menyeluk pekasam, aku ajak je diorg sumer datang aritu...

Jom datang umah aku der....aku masak mihun sup...



Lepas berpeluh ketiak, dah siap-siap kemas umah...Sementara menanti kehadiran tetamu terchinta, harussss la posing kan...Nama pon nak aktif blogging balik...Feeling2 depan camera ni harussssssssssss!!!~





Best sangat!!!!!!!
Meriah rumah aku....
Seronok sangat ada yg sudi jengah aku ngan sayang kat umah..
Ye la, kalau tak kami tinggal berdua je...Sunyi sepi~
Aku tgk muka sayang, sayang tgk muka aku....

Sesapa yg kesudian, jemput la ke rumah aku ek~

20 comments:

Iena said...

harus ku berlari lebih kencang krn mala dah dah berlari lari anak hanjeng dah ni...

Diarihatiku1976 said...

mala.. lamanya akak tak tgk ko....

nUR_rOsALiNdA said...

Iena ,
Wakakakakakaka~ cilakak ko nok..Ko kata aku berlari hanjeng..Ko tgu aku kejar ko

Diarihatiku1976,
Hehehehe~ tu la kak..Dah lama kita x update blog..Skang² ni baru mood ada mari

Redbloodsnow said...

meleleh lior zie tgk mihun sup tuh. dahlah zie jenis yg antu makan benda ala gtu² hehe

slmt ari raya kak mala :)

nUR_rOsALiNdA said...

Redbloodsnow,
Kalau zie turun KL datang umah akak..Akak masakkan mihun sup special utk zie..hehehe~ Selamat hari raya :D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

spupu N pon ade name hadif...hihihi...wahh yunk...menarikss ok soto...

nUR_rOsALiNdA said...

:: p R i n c E s S _ N :: ,
Erkkk....lama la pulak...

ChiLaBaey's Spot said...

Selamat Hari Raya.... Terlambat ucaplah pulak.... Apa2 pun makan kena jaga tau... Hehehehe... :)

nUR_rOsALiNdA said...

ChiLaBaey's Spot,
Hehehehe~ terasa ai...ye, makan kena jaga..hiks~

J.M.R said...

meriah tol raya ye...:-)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

meriahnya kak... tak ajak pun...hehe

YanDarwisy said...

Seronoknyer melayan tetamu...Raya sebulan per, so selagi ada...sidaikan jer gambor2 beraya tu. Baru terase mood raya lagi

nUR_rOsALiNdA said...

J.M.R ,
Harussssss

Zikr the Jalanan Sepi Perantau,
Mari la...Hehehe~

nUR_rOsALiNdA said...

YanDarwisy ,
Tau x pe..Dah lepas sebulan nnt pon nak tepek gak gambo raya..hehehe~

lily lotus said...

tumpang seronok tengok :)

eLLy said...

Hai kata nak activ skarang senyap pulak :[

nUR_rOsALiNdA said...

lily lotus,
Hehehehehe~

eLLy,
Kebizian la kak..Macam2 hal jadi minggu lepas..sabar ye..Ngeeee~

Zikri Husaini said...

nak duit raya!!!... hehe

nUR_rOsALiNdA said...

Zikri Husaini,
Kalau dah sunat tak leh dapat duit raya...Ngeeeee~

ain said...

Malas...eh..silap...mala...nmpak kurus lah...!!