Thursday, February 24, 2011

~sORRy yE kAwAN-KaWaN sBB LaMa tAk uPdAtE bLoG. bAbY KitA tAk siHat. InSyAALLaH LePaS Ni aKtif sEPeRti biAsA~

18 comments:

Kamsiah said...

salam
takpe la mala..dahulukan yg penting...semestinya anak no 1 kan...

pRincESs_N said...

baby x sihat..??

atty's said...

semoga baby cepat sembuh ye mala..

Lieya said...

ala la laaa kesiannnn.... semoga cepat sembuh ye mala

ARIFFDA said...

takpe2...jaga bby baik2 ye :)

nUR_rOsALiNdA said...

Kamsiah,
Betul kak..Anak No 1 :-)

pRincESs_N ,
Ye!! Baby kita baru je keluar waa..Alhamdulillah~

nUR_rOsALiNdA said...

atty's ,
AMIN!!!~ Thanks kty :-)

Lieya,
AMIN!!!~ Thanks Kak Lieya :-)

nUR_rOsALiNdA said...

ARIFFDA ,
Hehehehe~ Baik lah~

eLLy said...

tak pe yang' take your time :)

Aiydalela said...

laa. patut la dah lama tak update, dah ada baby upenye.

take care mala + ur baby :)

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
Ok Kakak ku..Muahsss~

Aiydalela,
Hehehehe~ Ok..I will..Thanks :)

Mummy said...

bile mase plak u pregnant babe???

nUR_rOsALiNdA said...

Mummy,
:)

E K A said...

mala...bila dah pregnant ni.tak tau pun...

Y u Z z 9071 said...

da sihat x baby...

baru nak baca blogs...;)

intanmaria said...

tuh la..
kita pun tak tahu awak pregnant as awak tak penah storry morry here..

takpe..yang penting semuanya selamat and nanti bila dah sihat semua..update yer

ieda said...

x per dikk .. jaga bb baik2 .. & and take car of ur self 2 :)

SaiSyi said...

eh baby? dah ada baby ker?