Wednesday, June 29, 2011

kEk uNtUk wAD kK8

Sapa yang tak pernah tau, meh sini aku nak bgtau.
Dulu Khaleef pernah masuk hospital di Wad KK8, Institut Pediatrik Kuala Lumpur.
Sebulan ok Khaleef dekat hospital.. Sebulan jugak aku menemani si kecil tu kat hospital.
Aku tak fikir dah masa tu cuti tahunan aku nak abis ke hape..
Yang penting si kecik ni~

Ya Allah, minta lah selepas ini Khaleef membesar dengan sihat..AMIN!!!~
Meh Amin kan sekali meh..Hehehehe~

Ok..Masa tu, aku ada cam terlintas kalau Khaleef dah discharge nnt, aku nak bagi kek kat doctor & nurse wad KK8 tu sebab diorg jaga Khaleef sangat la elok.. Dah takde dah cerita nurse / doctor Hospital Kerajaan garang.. Wad lain aku x tau la..Tapi wad KK8 Doctor & Nurse dia mmg terbaikkkk~

Bila Khaleef dah keluar tu, hampir terlupa la aku pasal kek ni. Ingat tu ingat la. Tapi dok tertangguh-tangguh langsung lupa.

Tapi baru² ni aku & sayang cuti. So, kami mengambil kesempatan yang ada untuk hantar kek..

Tadaaaaaa.....


Thanks to all staff wad KK8
From : Nur Khaleef Ridzki


12 comments:

me suya said...

salam.. waaaa best nampaknya kek tu.. Suya pun dah jadi teringin nak makan kek :p.. bila khaleef nak belanja ni.. Muahahha

nUR_rOsALiNdA said...

me suya,
Khaleef tunggu auntie suya belanja..Hehehe~

Mimy Hamid said...

rasa macam semalam je si khaleef warded kan nok..sian lak aku dgr rintihan ko masa tu kat fb

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid,
Tu la..cepat masa berlalu..Kalau ko nak tau, sampai skang kalau aku terkenang time tu mesti aku nangis nok

ieda said...

syoknyaaaa staff hsp semua dpt kek .. :)) cantik sure sedap kan dikk

nUR_rOsALiNdA said...

ieda,
Tak pasti la sedap ke nok sebab aku x rasa..Hahahaha~

SaiSyi said...

alahai, awat tak rasa. rugi kot..hihihi

eLLy said...

bagus ko di.. menghargai org yg pernah menjaga khaleef

nUR_rOsALiNdA said...

SaiSyi,
Nak bg org kot..Tak kan nak rasa

eLLy,
Hehehehe~Org berbudi kita berbahasa

Wahidah said...

wah bestnya nurse n doc dpt kek..:))

nUR_rOsALiNdA said...

Wahidah ,
Hehehehehe~

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers