Friday, June 3, 2011

Barcelona 3 - 1 Manchester United

Ye...
Aku tau...Cerita ni dah hampir seminggu berlalu..
Tapi aku x de masa nak update blog!!~
Kat office blog kena blocked..
Balik rumah dah x de masa nak ngadap lappy lagi dah...
Dok ngadap si comel tu je...

Skang je la masa yg aku ada utk update detik bersejarah Barcelona.
Dimana pada final UCL 2010/2011, 29 May 2011 aritu, Barcelona menang bergaya 3 - 1 mengalahkan Manchester United...Wooooohooooo~

Hero-hero Barca pada malam itu adalah Pedro, Messi & David Villa~

Tahniah Barca!!!

Jangan la ada fan MU yang nak menyalak kat aku lagi cam 2 tahun lepas...
Serik hocay...

Meh le kita layan gambar.. Credit to FC Barcelona
























4 comments:

eLLy said...

bola bola bola ;p

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
Ekekekekekekeke~

lily lotus said...

happy jugak MU kalah! muahahaha!

nUR_rOsALiNdA said...

lily lotus,
Hehehe~ Happy kan? Ahaks~