Thursday, October 13, 2011

sAtAy stAtiON - kg pANdAN

Lama dah terperuk entry ni sbnrnya..Dah naik kepam dah...Diri ini sangat la bz kebelakangan ni..
Faham² je la kan, sesungguhnya kerja rumah adalah tidak akan pernah abis!!!!~~

Hari ni berkesempatan nak update pon sbb bawa bekal g office..
Pas makan, ada la masa nak ngadap blog ni.. 
Kerinduan uolls~

Ok²...Hari tu ibu mertua aku ajak g makan² kat Satay Station. 
Sebab bulan November nnt adik ipar aku yg bongsu tu dah nak g Kuantan sambung belajar..
So, sebelum dia pergi ni konon cam nak spend time together² la.. 

Sayang tak ikut time ni sbb sibuk sangat ngan gym dia tu..
Nak besar mana badan tu ntah..
Nak sampai leh dukung aku kot..Ahaks~

Jadi, aku je la bersama² mertua & ipar² ku..

Malas la aku nak citer bebanyak..Korang pon confirm dah pernah makan kat Satay station jugak kan..
So, tak perlu la aku nak review bagai..
Korang tgk gambar jeks la ek...Ngeeeeeeeeee~









17 comments:

sHi Ma said...

sedap ke beb satay nya, bape harga secucuk?

nUR_rOsALiNdA said...

sHi Ma,
SEdap jugak la..Terasa dia nyer rempah² tu...Tak pasti lak secucuk berapa sbb biasa aku beli bercucuk²..Wakakakakaka~

So Shy Lady said...

akak pun hb blanja sate smlm ;D

btul tu nur, ltak sntan kt rmbut n lpas tu balut

nUR_rOsALiNdA said...

So Shy Lady ,
Yeay!!! Pasni nak buat jugak la..Nak jugak rambut cam Fasha Sandha :-)

Mimy Hamid said...

satay station wujud lagik ek...aku ingat dah sonyap jekkkk....meriah lagi tak...dalam ini gambar aku tengok khaleef mata boolat je tak tengok satay..


p/s: ketiak kena ekon best la...huhu berangin je..kepam panas...huyooooooo syg ko keje cyberjaya naik moto...serius mmg memuaskan nafsu binik...wakakaka...so service kasi baik yer yang..haha

Wahidah said...

best tak satay station ne..

atty's said...

penah g sekali je kat satay station

ieda said...

sedapnya jamu satay ..
dah lama jugak x makan satay nie
kalau di pahang nie
satay zul paling popular :)

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid ,
Wujud la nok!!~ Masih meriah lagik cam dedulu cuma skang dah banyak branch kan..Tak de la sesak cam dedulu..Skang org boleh g branch lelain jugak...

Wahidah,
Best!!!~

nUR_rOsALiNdA said...

atty's,
Kita ni nama je belakang umah...Tapi berapa kali jeks kita g..Hehehehe~

ieda,
Ok..Nnt g Pahang kita cari satay zul..

Amy Syaquena said...

dah besar dah anak akak nie..hensem..

nUR_rOsALiNdA said...

Amy Syaquena,
Hehehe~ Alhamdulillah :-)

@e_da said...

luv it..mee rebus satay station..!

Anastasyea said...

Sedapnya tengok satey tu .. (",)

www.anastasyea.com

Zikri Husaini said...

ehh dah besar dah budak kecik tuh... last makan satay.. masa raya jer...hehe... tak boleh selalu.. huhu

nUR_rOsALiNdA said...

@e_da,
Mee Rabus dia pun sedappp!!!~

Anastasyea,
Satay mmg always sedapppp!!!~

nUR_rOsALiNdA said...

Zikri Husaini,
Alhamdulillah..Dah besar dah anak teruna saya tu..Hiks~