Monday, October 17, 2011

pORMtiP tHai rEstAuRaNt

Hari tu masa birthday kita mak kita belanja makan kat sini..
Tak de la tempat mahal sesangat...
Tapi ok la~ At least mak kita ingat kat kita kan
Thanks Mak..
I Love You~
No one can replace you in my heart ~LOVE~


Menu. Harga dia ok la kan..Tak mahal sangat!!~



Kailan Ikan Masin

Daging Masak Merah

Tom Yam Campur

Butter Prawn

12 comments:

atty's said...

lapar tgk semua menu..sedap2..

Mimy Hamid said...

a'aa la beb harga reasonable nampak sedap lak tu...kat ner ni...ko cer bagi map sket..leh gak terjah...thai pure ke ni nok??

nUR_rOsALiNdA said...

atty's,
Hahahaha...Mmg sedap kak oii!!~

Mimy Hamid,
Sedap nok!! Mmg harga dia x mahal sangat..Ok la..Kat Sri Permaisuri Cheras la nyah!!~

eLLy said...

noksss bila nak dating????

ko dah lupa kan akak ek?

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
Tidak mungkin aku melupakanmu kakak..Joms la dating!!~

saya said...

ooo..happy belated birthday!!!!! nampak macam best je kedai tu nanti la saya try test pulak ye, hehehhe... krm salam kat anak bujang teruna cute tu. hehehe...

nUR_rOsALiNdA said...

saya,
Hehehehe~ Insyaallah kak..

@e_da said...

tak tahan tengok butter prawn tu.. nyum nyummmm

nUR_rOsALiNdA said...

@e_da,
Sedap bangat kak!!~

intanmaria said...

nyummy..

btw, happy belated belated besday k =D

nUR_rOsALiNdA said...

intanmaria,
Macehhh kak~

gerbera said...

Adoi,lapar jadinya