Friday, March 16, 2012

cOsMo wORLD

Hari tu Berjaya ada buat BERJAYA FOUNDER DAY.
Oleh kerana aku adalah bekas..diulangi bekas.....Hehehehe~
Bekas pekerja Berjaya Group, aku pun gediks la melibatkan diri.
Lagipun dijemputkan? Harus la menonjolkan diri..

Hari tu Cosmo World dibuka pada org ramai.
Sesiapa yg ada voucher boleh la masuk dengan free nya..
Aku ni kalau benda free mmg laju jeks..
Tok sah nak ngata aku sangat, korang pun sama kan???
Wakakakakakakaka~

Aku pergi pon x de la intention nak main sangat..
Saje nak bawa si kecik ni jenjalan melihat dunia..
Isnin - Jumaat dah terperap kat umah jeks kan..
Kesian pulak.. So, weekend adalah masa utk anak teruna ku~~

Umat manusia punya la ramai..
Free kannnnnnn??!!~
Tak dapat main banyak permainan la..
Aku pulak x boleh tempat ramai² org ni..
Semakkkkk...Cepat jeks aku nak naik angin nnt..

Khaleef dapat la main 2-3 mainan.
Sayang pun dapat la main 2-3 mainan..
Khaleef pun dah kepenatan..
Pastu balik..................






Sebelum balik tu gi makan dulu.......
Aktiviti wajib tu..
Dimana jua anda berada..
Tgh² makan tu tergerak pulak aku nak toleh belakang..
Skali ternampak la si Puteri Sakura nih...
Perkara pertama, amik gambar...Post kat Facebook & Blog...




4 comments:

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

seronoknyer...sekali sekala dapat kesini kan free lak tu...

nUR_rOsALiNdA said...

Lizz,
Mmg seronok..Hehehehe~

lily lotus said...

cutenya ur son, encemnya ur hubby...eh :D

nUR_rOsALiNdA said...

Lily,
Ya Allah...Jgn la sampai didengarin oleh beliau..Hahahahaha~