Thursday, March 1, 2012

cUti aRitU kAMi pERgi gENtiNg

Hari tu pergi Genting..Masa cuti 4 hari aritu..Cuti apa ek? Lupa pulak!!~
Tapi tak pergi main kat outdoor pon..Sebab public holiday, confirm pack..
Lepak² bilik jeks..Kitorg stay kat Awana Genting ~

Malam tu baru naik atas jenjalan Indoor.. Malam kurang sket org..
Dulu dah ada pengalaman naik atas time public holiday..
Pack giler..Ramai sungguh umat manusia... 
Mmg serik dah..Mmg takkan naik atas time public holiday pasni..

Korang tgk jeks la gambar yg ada..
Malas pulak nak menaip pepanjang nih..
Korang pon confirm nak tgk gambar jeks kan? Hahahahahaha~

Enjoiceeee!!~




Alaa...Gambar senget la..Lupa nak rotate siap² tadik..




Anak ngan Ayah buat muka comel ler konon!!~







18 comments:

atty's said...

lama dah tak pergi genting.

♥ Wina ♥ said...

aku suke sangat dgn Awana! view dia tue...breathtaking!

nUR_rOsALiNdA said...

Kty,
Itu la tempat percutian paling dekat dan mudah kak..Hahahaha~

nUR_rOsALiNdA said...

Vna,
Kannnnnnn??? Tak crowded macam hotel² kat atas nun~

Amy Syaquena said...

Happynya saya tengok akak..ada anak memang sempurna rasa rumahtangga kan huhu..

p/s: itu android tablet kak, rupanya sama macam galaxy tab cuma bezanya ia tidak boleh buat call..hanya boleh guna untuk online sahaja..main game pun boleh..

ieda said...

waaa bestnyaa dikk
riang ria di GH ..
akak pun dah lama x kesini ;)

orggilacinta said...

jom join contest..

http://nurhezlinda.blogspot.com/2012/03/contest-saja-saja-buang-masa.html

nUR_rOsALiNdA said...

Amy,
Mmg dik..anak pelengkap rumahtangga..Insyaallah~

nUR_rOsALiNdA said...

Kak Ieda,
Hujung bulan ni kita pergi sana lagi..Hehehehe~

nUR_rOsALiNdA said...

Orggilacinta,
Insyaallah...Hehehehe~ Nnt kita jenguk

bada said...

bestnye..aku ni, genting & cameron dekat ngan umah tp suami still xapprove proposal aku...huwaaa

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

wah bestnyer gi genting dah lamer tak kesaner....nak pi makan Srawberry kat Genting lak...

nUR_rOsALiNdA said...

Bada,
Hahahahaha~ Mengapakah?

nUR_rOsALiNdA said...

Lizz,
Tu la, aritu x sempat singgah

dela said...

lama x naik genting.. :(

nUR_rOsALiNdA said...

Dela,
Sekali sekala naik best jugak~

Aida Lela said...

hepi family :)

suke tengok gelagat Khaleef depan kamera.. esp. gambar 6 [comey je mimik tu] + 9 [ooo tidakkkk]..

nUR_rOsALiNdA said...

Aida Lela ,
Hahahahaha~ Mmg dia nih..