Tuesday, May 8, 2012

gENtiNg LaGi!!!!!!!~~~

Hari tu kami gi Genting lagi...
Hik hik hik~
Tak de kerja lain kami anak-beranak..
Ke Genting jeks la yang mampu..
Nak g over the sea tak berapa nak mampu..
Ahaks~

Kali ni pergi dengan keluarga mertua sekali..
Yang sebenarnya kitorg pergi sebab nak celebrate 3rd years anniversary 28/3/2012 haritu..
Alang² kepalang, bawa la sekali mak & keluarga mertua..

Yang paling seronokkkkkk.....
Harus la budak paling kecik ni..
Dia yg over sekali....Hahahahaha~






♥ Khaleef & Ayah ♥

Muka budak baru bgn tidur


Adik Ipar aku - Siti Haliza & Anaknya - Muhammad Afiq










Adik ipar jugak - Ayu Rohaida



Tgk budak kecik dua org ni.. Diorg tak takut okeh!!!~  Aku yg gayat tgk diorg..

Tgk tu... Tgk tu...Sampai terkeluar² kepala





12 comments:

♥ Wina ♥ said...

mmg outstanding pon!

ko tgk camne Khaleef tengok ko dalam gambar tu ahahahahahhh

nUR_rOsALiNdA said...

Vna,
Hahahahahaha~ Aku baru perasan lepas ko cakap ni.. Dia cam "Ek eleh...Mommy aku ni tak sedar diri"

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Bestnya pergi Genting!!! Salam perkenalan. Btw, I jumpa u kat Wedd's Linda. Nak tegurr..tapi malu..awww! aww!

lily lotus said...

selagi rajin pergi jer sis, hihihi!

MamaIcha said...

hi mala...dah besar dah khaleef :)

panas2 nie mmg best naik genting kan? :)

nUR_rOsALiNdA said...

Shinnaz Ahmad Rasid,
Eh..Ye ke?? U kenal Linda??? Laaaa...Apasal tak tegur??? Tegur jeks la..Nak segan naper puloks...Kalau tak boleh snap² pic..

lily lotus,
Sementara ada selera nak ke Genting tu kan kak?? Hehehehehe~

nUR_rOsALiNdA said...

MamaIcha,
Ye kak...Dok sana nyaman jeks rasa...Khaleef pun lena jeks tido..Heheheheh~ Budak² skang tak boleh panas..

ratna said...

Genting kalau sesekali pegi mmg best...

nUR_rOsALiNdA said...

Kak Ratna,
Kannn...Happening jeks~

eLLy said...

mesti khalef enjoy kan.. ker mak dia yg terlebih enjoy :-)

Mimy Hamid said...

aku tak sabar tunggu fayel besar nak gi genting...baru best mcm khaleef dah kenal mainan

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
Mak dia laaaaaaaa yg terlebih enjoiceeeeeee!!!~

Mimy Hamid,
Sabar menanti ye noks~