Tuesday, May 15, 2012

sAtAy stAtiON - 10 aPRiL 2012

Citer ni dah lama dah sebenarnya..
Tak de masa nak menaip entry jeks..
Hahahaha~ Boleh gitu? Tak de masa nak menaip..

Hari tu masa birthday sayang - 10/4/2012, aku open table gi makan² kat Satay Station.
Mak aku, keluarga mertua & makcik aku semua la aku angkut..
Saje la aku bawa reramai join..
Seronok tau dapat berkumpul reramai sekali-sekala..
Lebih² lagi anak tunggul cam aku yg selalu kesunyian nih..
Dapat berkumpul cam ni..Allah!!~ Nikmatnya...

Ok la..Mari la kita mencuci mata melihat juadah pada malam itu..Ekekekeke~
Cam biasa la menu kat situ, Satay & Mee Rebus...
Astaga...Time aku menaip entry ni, tertelan² air liur aku ngadap gambar satay ni..
Bukan main meriah pulak perut aku ni nak K-POP bagai time² gini..




Air Asam Limau..Perrgghhh!!!~


Ok..Pas tgk gambar makanan, mari kita tgk gelagat budak paling aktif pada malam itu..
Aiyoooooo sayang!!!!~ Kenapa ligat sangat ni...Dari makanan lom sampai, sampai makanan dah licin, tak reti la nak duduk diam ye..Mommy cubit karang..








18 comments:

bada said...

gambo last tu, nampak benor muka ko tensen...ahaks...


tp gambo satay ko yg seksi ni buat aku nk makan satay la pulak...

nUR_rOsALiNdA said...

Bada,
Mmg tension...Makan pon tak kenyang sebab kena kejar budak aktif ni..Wakakakakaka~

Mimy Hamid said...

ligat nau khaleef ni..aktif anak ko mala oi...hehehe

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid,
Tau x pe..Mana ntah silapnya..Hahahahaha~

NURUL JAMIAN said...

kat mana satay station ni mala?

nUR_rOsALiNdA said...

Nurul,
Kat Kampung Pandan...Tapi skang dah banyak dah branches dia Nurul..

lily lotus said...

tu dia tak diam seminit ;)

nUR_rOsALiNdA said...

lily lotus,
Mmg kak..Kalau tak kurus jugak kita nnt tak tau la..

intanmaria said...

sedapnya!! :p

nUR_rOsALiNdA said...

intanmaria ,
Mmg sedappppppppppp sangat..

rafaliah said...

As-Salam perkenalan..
jemput visit blog saya..
kita exchg link k..:-))
thanks..

Lieya said...

Uiyoooo.. nak pitam tengok air asam limau tu... sedappnyeeeee

~MyLady~ said...

salam ... sronok baca ur entry dari dulu sampai skrg. mcm2 pengalaman dikongsi. TQ ;))

Do visit my blog. Featuring ur blog dlm entry saya... Gi la tgk :)TQ

http://blogdearlady.blogspot.com/2012/06/maklady-terblogwalking.html

nUR_rOsALiNdA said...

rafaliah,
Salam...Salam perkenalan juge..

Lieya,
Sedappppppp kan kak kan...Nyummm Nyummmm!!~

nUR_rOsALiNdA said...

~MyLady~,
Hehehehehe~ Mekasih...Ok jap saya g tgk...Hehehehe~

Nazri Razra said...

Satay tu nampak sedap je manjang. Abe tak nak banyak. Dapat 30 cucuk pun jadi ler. Hahhaah

nUR_rOsALiNdA said...

Nazri,
Mmg sedappppp!!!!~

Bitt (doubleIS) said...

aduhai terliur tengok air asam limau tu...huhu
salam kenal dari blog shu, i follow :)