Wednesday, January 2, 2013

jUNgLe gYM, bANgSaR sHoPPiNg cENtRe

Dah masuk 2013 dah pun. 
Tapi aku dok terkial lagi nak cerita pasal 2012..
Azam tahun baru moga aku rajin la update blog..Hahahaha~

8/10/2012 aritu aku ngan sayang amik cuti..
Nak bawa Khaleef jenjalan sempena dia genap 1 tahun 9 bulan la kengkonon..Hehehe~
Aku bawa la dia g Jungle Gym kat Bangsar Shopping Centre..

Amboiiii...Kemain suka la dia..
Pastu cam biasa kalau dah bawa dia main², pengakhirannya mesti ada drama swasta..
Dia meraung la kat situ tak nak balik..
Adoiii la anak..!!!~ 
Nanti kita pergi lagi ek..

Kesian pulak tgk dia main sorang² je.. 
Nak berkawan tp anak² C*** kat situ cam sombong² jahanam puloks!!~

Nanti nak ajak sesiapa yg ada anak pergi sekali nak kasi kawan ngan Khaleef..
Aku cam dah aim siapakah org itu...
Nok tembam aku : Eryn & Mimy..
Wakakakakaka!!~








Sesuka hati je ek.. Cam rumah dia, dia buat kat sini




Ni ayah yg lebih!!~ Hahahaha~


Betul tak aku cakap.. Ayah dia yg excited!!~
















7 comments:

♥ Wina ♥ said...

haishhh bilelah Khaleef nak jumpa Syakil nie?? dah nak masuk 2 tahun dah masing²

eh, blog ko canteklah!

nUR_rOsALiNdA said...

♥ Wina ♥ ,
Tu la..Bila nak jumpa ni??? Jom g Desa Waterpark bawa diorg nak?

elena osman said...

kau kena buat satu set tempat games mcm ni kt umah..confirm drama x de. haha..

nUR_rOsALiNdA said...

elena osman,
Alahaiii... Rumah aku tu dah la sekangkang kera..Kang aku buat theme park camni kang langsung nak kangkang pon aku x mampu kang..Wakakakakaka!!~

mie said...

kadang2 teringin juga nak main akt situ..
walaupun dah melebihi had umur ditetapkan..
eehhehe

nUR_rOsALiNdA said...

mie,
Hehehehe!!~ Kan?? Ye la, masa kita kecik mana la ada benda ni semua..Hahahaha!~

amirofie said...

Hahahaha, Bro, layan je. Pedulik apa.. janji puas hati.