Thursday, March 28, 2013

4th aNNiVeRsARy

Hari ini, 28/3/2013 genap 4 tahun usia perkahwinan aku dan suami tercinta. 
Rasa macam tak percaya jeks..Pantas betul masa berlalu.
Rasa macam baru semalam jeks kitorg kenal, bercinta, tunang, nikah~

Alhamdulillah~
We are still together and I love my husband more and more every single day ♥♥~

6 tahun lepas, kami bertemu buat pertama kalinya. 
Pertemuan yang tidak disangka-sangka.
Kami bukan dari sekolah yang sama. Bukan dari kolej/universiti yang sama. 
Bukan juga bekerja di satu company yang sama. 
But yes, kami sama-sama dari KL. 
In fact, kami sebenarnya berulang-alik di laluan yang sama setiap hari. 
Tapi kami tak pernah terjumpa pun walau sekali. 

Tapi siapa kami utk menidakkan ketentuan Ilahi. 
Akhirnya pada 2/11/2007 kami bertemu jua. 

Dan sekarang, sudah 4 tahun kami bergelar suami isteri. 
Alhamdulillah, kami masih bersama walaupun perkahwinan kami pernah dilanda badai suatu ketika dahulu.
Hujung tahun 2011..

Alhamdulillah...
Alhamdulillah Ya Rabb kerana masjid yg kami bina masih kekal hingga ke hari ini.
Semua yg terjadi adalah diatas kehendak-Mu Ya Rahim..
Syukur Alhamdulillah.. Kau masih memelihara mahligai ini..





11 comments:

@e_da said...

happy anniversary dear.. semoga bahagia hingga ke syurga...

nUR_rOsALiNdA said...

@e_da,
AMEEN..Thanks kak..

eKa said...

happy annivesary awk.kekal hingga hujung nyawa

nUR_rOsALiNdA said...

eKa,
AMEEN...Insyaallah Eka..TQ :-)

ieda immi said...

semoga kekal bahagia dik !so sweet bila lihat pic kawin adik ;)

Reena Onn said...

Alhamdulilah Yang, aku doakan yang terbaik untuk kau tau :) Semoga terus bahagia dan bahagia. Happy Anniversary dear!!! Muahhh!!!

nUR_rOsALiNdA said...

ieda immi,
Hehehe~ AMEEN~
Alhamdulillah kak

nUR_rOsALiNdA said...

Reena Onn,
Alhamdulillah...TQ Yang..Muahs~

~MakLady~ said...

alhamdulillah. . . dah 4 tahun rupanya.. seingat MakLady mula follow blog Mala sjk mula lg. Masa tu Mala bru je bernikah rasanya. Darah manis kata org...hhmmm sronok ikuti coretan Mala kala itu. Xsangka..dh 4 tahun. macam semalam je... ;)) Tahniah Mala n hubby. Doa MakLady agar kekal hingga Jannah.

nUR_rOsALiNdA said...

~MakLady~
Thanks Mak Lady...AMEEN~
A'aa kan..Cepat jeks masa berlalu..tup² dah 4 thn dah kan

❤Kamsiah❤ said...

semoga jodoh kekal hingga kehujung nyawa..aminnn..