Monday, April 1, 2013

5 tAhUN dAh kERjA kAt siNi UoLLs!!!~


Hari ni 1 April 2013, genap 5 tahun aku berkhidmat di sini..
Dari nama Tradewinds Plantation Berhad, sampai la dah bertukar ke Tradewinds Plantation Management Sdn Bhd.
Alhamdulillah~ Rezeki ku disini..

Sekejap jeks masa  berlalu..
Rasa macam baru jeks 1 April 2008, macam baru jeks report duty.
Macam baru je bermalu-maluan, bersegan-seganan dengan kawan² kat sini..
Sekarang dah senior uolls~
Terasa ketuaan bila budak² trainee/budak baru panggil aku kakak...

Bukan tak sedar diri ngok ngek!!!~
Tapi dulu masa mula² masuk umur² cam aku ni la paling muda..
Skang ada yg lagi muda.. Terasa la cam veteran sikit..
Sikit ye!!! Sikit... Hahahaha~ 

Apa² pun semoga lah rezekiku terus melimpah-ruah disini..
In Sha Allah~~

Jom tgk gambar² kawan² aku kat office nih..




12 comments:

♥ Wina ♥ said...

malaaaa, sama ngan aku tahun nie 5 tahun aku keje sini!

eh, part kakak tu sama sebijik aku rasa ok..rasa tua giler bile org panggil kite kakak wakakakakakkk :)

happy 5 years beb & many more to come..insyallah!

nUR_rOsALiNdA said...

♥ Wina ♥,
Kan babe...Skang kita dah pangkat kakak² ye. ingat tu..Hehehehe~
Same goes to you babe...Happy 5 years...Cheers~

ieda immi said...

tahniah dik , dah lama juga kan .. akak punn rasa seronok kerja kalau dah lama nie .. kenalan dah ramai kan ;)

mie said...

dah lama bertahan...
xteringin cari kerja baru ke?
hehehehee

nUR_rOsALiNdA said...

ieda immi,
A'aa kak...Macam dah malas nak cari kerja lain nak berkenalan ng org baru..Hehehehe~

nUR_rOsALiNdA said...

mie ,
Teringin jugak...
Tgh cari jugak ni..Hehehehe~

atty's said...

alhamdulillah ye mala..semoga terus maju jaya ..

Mimy Hamid said...

5 tahu n yang kaya kan nok..huhu bonus masyuk..amin semoga murah rezeki

nUR_rOsALiNdA said...

atty's ,
AMEEN.. In Sha Allah kak~

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid,
Lepas ni kembali seperti sediakala nok..Bersederhana sajeks..Dah tukar management

eKa said...

comey ribon setempek kat kepala tu.cute jer.

eka pun tahun ni tahun ke 5 berkhidmat.alhamdulilah dgn rezekiNYA. kalu dulu eka sampai ke sekolah tu,eka paling muda.skang dah jadi kakak.tehehehe

nUR_rOsALiNdA said...

eKa,
Sama la kita..Dulu kita panggil orang kakak²..Sekarang dah ada org panggil kita lak kakak..