Sunday, May 9, 2010

♥♥ sELaMat hARi iBu ♥♥


Sempena menyambut Hari Ibu ni, aku nak buat special entry buat emak & ibu mertua ku yang tersayang…


Buat Mak , Ramlah Bte Muhammad. Selamat hari ibu kita ucapkan..Semoga panjang umur mak & murah rezeki hendaknya.. Terima kasih kerana mak dah membesarkan kita dengan sempurna (betul-betul besar dah ni )…ahaks~ Kita tahu banyak dugaan dan kepayahan yang telah emak lalui dalam hidup, namun emak tabah menghadapinya. Proud of you mak!!! Banyak jasa dan pengorbanan mak buat kita dari kita kecil, sampai la kita dah kahwin n..Terima Kasih mak…Semua jasa mak tak kan dapat kita balas. Tapi Insyaallah kita akan buat yg terbaik utk mak...

Buat ibu mertua ku, Roziah Bte Ibrahim Shah, selamat hari ibu. Walaupun baru setahun jagung kita jadi anak ibu, tapi kita nak ibu tahu yang ibu la ibu mertua yang terbaik. Kita sangat bertuah kerana dapat ibu mertua seperti ibu. Kita sayang ibu macam emak kita sendiri. Selamat Hari Ibu, moga ibu berbahagia selalu.




Selamat hari ibu. Thank you Allah for this precious gift

23 comments:

joegrimjow said...

ahaa
sayang makkkkkk

dEeWaN said...

bertuahnya mak Mala dpt ank seperti mala

:: p R i n c E s S _ N :: said...

epy mom's day to all moms..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

selamat kembali ke dunia blog mala.....

samat ari ibu

tentang dhila... said...

HAPPY MOTHERS DAY MALA...

Mimy Hamid said...

hepi mother day too kat dua2 mak ko yer...aku doakan ko pun akan jadi jadi ibu nanti...amin

atty's said...

selamat hari ibu utk mak2 mala..

ChiLaBaey's said...

Selamat hari ibu yer.... Jasanye sukar untuk dibalas... :)

iena said...

best la para ibu nih kan special

Kaseh NazLieza said...

selamat hari ibu makcik2..

eLLy said...

selamat hari ibu to you tooo ..
'ibu Saudara' same like me ;p

nUR_rOsALiNdA said...

joegrimjow,
sayang mak kita juge~

dEeWaN,
kita yg bertuah dapat mak cam mak kita..hehehe~

nUR_rOsALiNdA said...

:: p R i n c E s S _ N ::,
yeah!!! happy mom day~ ahaks~

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿,
selamat kembali ke dunia blog juge yanie

nUR_rOsALiNdA said...

tentang dhila...,
happy mother's day dhila

Mimy Hamid,
AMIN!!! Thanks nok~

nUR_rOsALiNdA said...

atty's,
thanks kty...selamat hari ibu juge buat kty

ChiLaBaey's,
yeap!!! jasa nyer x mungkin dapat ku balas

nUR_rOsALiNdA said...

iena,
sangat special..Bila pulak kita nak jd ibu ni nok?

Kaseh NazLieza,
hehehehe~ comel..makcik²

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy ,
ibu saudara je la kita mampu setakat ni kak..Insyaallah nnt ibu pulak..hehehehe~

Redbloodsnow said...

happy mother's day to our mothers :) everyday is a mother's day kan akak kan :)


pssttt..kak mala, cowie akak cyg. zie nan ado YM arr. lame dh zie x main YM. if nk tanye pape ngan zie, msg je kat private msg kat FB ea. lg senang :)

nUR_rOsALiNdA said...

Redbloodsnow,
oriat zie..apa2 akak msg zie kat fb k

lily lotus said...

selamat hari ibu utk mereka juga :)

nUR_rOsALiNdA said...

lily lotus,
iye~ TQ ♥

arianna adrizal said...

tumpang jugak..
selamat hari ibu!!

nUR_rOsALiNdA said...

arianna adrizal,
TQ