Monday, April 26, 2010

sAtURdAy fEVeR

Morning!!!
Last Saturday was very full of activity.
Masalahnyer skang, activity yg melibatkan aku satu haram jadah aku x amik gambar okeh!!! Tapi activity yg tak melibat kan aku, tetiba gedik ada gambar..
Kerana…….
Aku malas la nak amik² gambar.. Gambar yg ada ni pon ehsan dari pada mereka²… Mood aku aritu suam² kuku kaki je…ahaks~
Aktiviti yg melibatkan aku adalah, kenduri cukup jambul anak kawan sayang, kat TTDI. Tgk!!! Diorg ni kahwin 2 months after kami kahwin tau, tapi dah beranak dah pon isteri dia..Aku??? Lom ada rezeki…Insyaallah suatu hari nnt..AMIN!!!
Korang tgk, aku gi kenduri pakai seluar boleh??? Sungguh tidak sopan..
Tertutup sayang dek badan aku yang da’ bomb nih…wakakakaka~


Sbb lepas tu aku kena attend birthday party kawan aku nyer anak.. Tak kan pulak aku nak gi birthday party tu pakai baju kurung kan?? kan?? kan??
Ni ha!! Gambar birthday girl tu…Ini pon aku curi dari facebook kawan aku, si Wina ni…ahaks~ “Parveen, ko tak kisah kan? Kalau kau kisah pon ada aku kesah??” wakakakaka~


Sebenarnya balik dari birthday party tu aku aku gi Karaoke. Tapi sebab x de gambar, cam x syok pulak nak cerita..hehehehe~Cukup je la korang ta aku gi karaoke k….

Dan yg akhir sekali ni tak de kena mengena ngan aku secara langsung atau tidak langsung.
Ingat tak kengkawan aku yg gi Cherating aritu? Diorg ni pergi tido umah salah seorg daripada mereka. Tapi malangnyer aku x dapat join sebab aku kan ada jemputan kenduri cukur jambul & birthday party tu…Biasalah, akak kan VVIP…ahaks~ perasan…muka cam baldi ada hati nak jadi VVIP~
Kawan aku yg tuan punya rumah tu kata ada surprise utk sesapa yg datang rumah dia.. Maknanyer surprise utk aku xde la kan?? Aku tak kira!!! Aku nak jugak~
Korang nak tau apa kejutan itu????
TADAAAAAAA……


Kek gambar kami kat swimming pool…Pastu dengan bangganyer ltag aku kat fb cakap “Mala, walaupon ko takde aku tetap taruk muka ko” haaaa!!!! Seb baik ada muka aku yg cun tu~ Kalau tak, tak berseri kek ko..ahaks~


Abis tu dah dia tag aku kan? Korang ingat aku nak tgk pic tu telan air liur je ke?? No no no no~ dah tentu la aku nak rasa jugak…hahahaha~


Alhamdulillah….ada rezeki aku..Linda kirim kek tu kat Dayang. Ni ha bahagian aku, muka aku…hehehehe~


Sedap weh…serious aku tak tipu…Selalu aku tgk je Linda dok tag² aku kat pic kek² dia.. La ni baru dapat rasa mmg sedap..Aku leh rekemen la kalau korang rasa nak tempah kek dengan harga yg reasonable…
Nak tgk kek² lain, jenguk sini à Linda’s Bake Corner

26 comments:

Aleeya said...

heheh cantek la kek tu..syg nak mkn bila ade muka sendiri hehhehe

nUR_rOsALiNdA said...

Aleeya ,
tau x per...sampai arini kita lom makan lagi part muka kita tu..hahahahaha~

Qimie said...

insyaallah.. nnt 1 hari pasti kita akan dpt rasa jgk ada anak sendiri.. skang nih tumpang kenduri / party anak kengkwan pon oke jek kan.. as long as u r happy sudah!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

comel gilerr kek tu ltk muke..nk usha jgk laaa...

wina said...

aku x kisah sbb aku leh tumpang glamour kat sini haha!

kau tau, bday cake Kira aritu pun ade gambar dia kan? sampi hari ni aku sayang nak potong & makan bahagian muka dia tu

nUR_rOsALiNdA said...

Qimie ,
hehehe~ Insyaallah kan?? attend anak² kawan nyer party/kenduri amik berkat..

:: p R i n c E s S _ N ::
hehehe~ sbb org dalam gambar tu pon comel kan kan kan???huhu~

nUR_rOsALiNdA said...

wina,
tu la kan...sayang nak makan muka sendiri..wakakaka~ muka sari aku dah makan dah~

@e_da said...

alamak cutenya kek tu.. boleh tempah gak ni untuk besday mika nanti.. hehehhe

nUR_rOsALiNdA said...

@e_da ,
boleh²..nak tempah cakap ngan kita

a.z.n.e.e said...

alamak, bestnye kek tuh!!!

Mimy Hamid said...

wakakaka ko mmg sengal kan nok...kamera ko sorok celah mana ...elehh low profile ke..aahaha

f.i.e.z.a said...

sedapnya kek.nanti nxt month ramai gak yg bday.siap la mkn kek sampai 3kali.hehe

nUR_rOsALiNdA said...

a.z.n.e.e,
mmg best..hiks~

Mimy Hamid ,
aku x de gang yg giler cam aku aritu..tu yg low profile sket

nUR_rOsALiNdA said...

f.i.e.z.a ,
kek is my fav...ahaks~

smiley said...

mak aiiii....gile cantik kek tuh...tuh tempah mnta die letak kan pic sekali ke?

takpe2...i-allah akan ade rezeki akk utk anak tuh...saya doakan...amin~~~

regards,
Triplesmiley

Kamsiah said...

mala...jgn sedih2 tak pregnant lg...usaha tangga kejayaan kikiki...
alahai..sayang nak makan kek tu kan..

nUR_rOsALiNdA said...

smiley,
hehehehe~ thanks dik...AMIN!!!!
Kek tu kawan akak buat`

Kamsiah,
Tau x pe kak..Kita sampai hari ni x makan lagi tang muka kita tu...wakakaka~

Kaseh NazLieza said...

cantik la kek tu kak..

adha said...

cantek keknya. hihii mkn muka sendiri..
hih

tak per ar lom ada rezeki, nanti kalau Dia nk bg.. ada la tu

lily lotus said...

kek itu sungguh adorable :)

A.I.Z.A.T said...

power ek ade muke sndiri kt kek tu..

eh x makruh ke kalo nk makan nati? heheh..oi encik rosalinda, kamu sht ke?

brani kamu ckp sy smbong ek,hehe.. sorry la, sy nak bukak blog sndiri pn xde masa..tu yg jarang msk sini dah..


xpe2, pasni sy akan cuba begiat aktif dlm arena blogging ni semula.. insyaAllah..

akak takecare ye..daa..salam

Eyriqazz said...

cantiknya kek..mintak skit...hik3..

eLLy said...

memang catik kek itu ;p

nUR_rOsALiNdA said...

Kaseh NazLieza,
Cantik dan sedap tau

adha,
Insyaallah kak

nUR_rOsALiNdA said...

lily lotus,
hehehe` yezzzzzzaaaa~

A.I.Z.A.T,
sila lah aktif kan siri anda ye..hiks`

nUR_rOsALiNdA said...

Eyriqazz ,
meh la..hehehe~

eLLy,
cantik dan sedap kak~