Thursday, May 27, 2010

wiSMa zELaN tO mENaRa HLA

Salam uolls~

Aku nak bagitau ni..Office aku nak berpindah dari Wisma Zelan ke Menara HLA.

Perasaan?? Ntah la...Happy ada..Tak happy pon ada.

Walaupun masa mula² aku pindah sini, aku rasa cam kerja kat tempat jin bertendang.. Satu² nyer bangunan kat Depan Tasik Permaisuri nih..Ye la, dulu kerja kat Times Square, tgh² KL..sekali kena kerja kat tempat sunyi sepi..Huh...very bloody jungle...wakkkkkkkk~

Tapi itu dulu..Skang aku dah sangat selesa dengan Wisma Zelan.. Kawasan yg terpencil...Jauh dari kesesakan kota.. Dekat ngan umah aku.. Work station aku yg agak strategik..Hahahaha~ itu yg penting.. Makanan murah...Parking pon murah.. Apa lagi?? You named it....

Baru 2 thn aku turun naik lif Wisma Zelan ni, dah nak pindah pulak office aku...Ke Menara HLA..Tgh² KL semula...adoiiii~

Ok la..Skang citer pasal sebab² aku happy pulak kesana... Pertama adalah kerana kat sana ramai kawan² aku..Cakap je..........sekeliling tu sumer ada kawan yg boleh aku ajak lunch...wakakakaka~ KLCC, Pavilion, Wisma KFC, Menara ING, Time Square.....huh` yg paling penting dekat ngan Hotel Istana, tempat kerja Sayang..ahaks~

Lagi??? Dekat ngan banyakkkkkkkkk shopping mall....huhu` nak perabih duit aku la tu..

Lagi??? Nnt office aku tu ada commercial area, which is ada surau, cafe, gym & nursery...Boleh la buat anak pasni..Insyaallah....ahaks~




Tempat aku skang...Best!!!!!! Hujung sekali...Terpencil...x de sapa nak tau aku buat apa...ahaks~



Keadaan office aku setakat semalam...Huh` cam nak gi berperang..huhu~





Preview tempat baru aku nanti...Cam sempit kan?Tak godang cam tempat aku skang...uwaaaaaa~ Dah la nnt kami, Purchasing dok dekat ngan Marketing..Sesuai!!!! Karang kitorg cakap ngan contractor/supplier, diorg cakap ngan buyer...Pastu kitorg gaduh ngan Estate, diorg gaduh ngan Mill....wakakakaka` Ribut laaaa...haru~


Hari ni aku x dapat online sebab server suma dah shutdown... Nnt aku update office baru aku pulak eh?? Bubbye uolls~muahhsssssssssss ♥♥♥

27 comments:

Aleeya said...

woaaa nak pindah opis baru eyhhh bestnye...suasana baru..

Mimy Hamid said...

nok ko pindah hot area tu...dah la le jalan jem...(aku saja bakar line ko)..pastu klcc dekat..apa lagi bersoping la ko kan..jgn lupa nok leh tgk wayang gak..huhuuh

atty's said...

selamat pindah opis mala..lepas nie time lunch leh soping2..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nanti aku ada meeting kat area kl aku rojer ko lagi k..hehehehe

Iena said...

aku pon dah nak blah dari tempat jin bertendang ni... nak jadi desperate housewive lak nok! hehehhee

Diarihatiku1976 said...

wahhh.. bestnya.. sure mood kejer datang mencanak pas ni.. ahahksss

ChiLaBaey's said...

Selalu lalu depan Wisma Zelan sebab nak ke HUKM.... :)

NURUL said...

pindah opis baru mala syok jugak

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tasik permaisuri..?

dekat la dengan umah yanie

hehehhe

Eazy Izzuddin said...

salam kunjung kembali akak...
hehe

eLLy said...

Jln jemm nokkk.. bising dengar kete lori motor segala bagi kenderaan lalu lalang ..

lily lotus said...

sesekali tukar plak environment memang syok...

nUR_rOsALiNdA said...

Aleeya,
huhu~ tgh cuba menyesuaikan diri ni kak..haha~

Mimy Hamid,
tu la nok..sumer mahal nok..semalam parking aku RM21...boleh??

nUR_rOsALiNdA said...

atty's,
tu la pasal kak..nak pulak jumaat lunch 2 jam..ahaks~

PuRpLeLiCiOUs LoVe,
ko tak roger aku, x mo kawan ko..wakakakaka~

nUR_rOsALiNdA said...

Iena,
ko nak benti kerja ke nok?

Diarihatiku1976,
hari² ngadap jemm nak mencanak camne kak??

nUR_rOsALiNdA said...

ChiLaBaey's,
tu la...dekat kan?

NURUL,
syokkk ke? naper plak?

nUR_rOsALiNdA said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿,
ye cik yanie...kita mmg dekat...duluuuuuu~ tp x pernah jumpa

Eazy Izzuddin,
salam kunjung...

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
ko dengki kak..saje nak bakar² line aku kan..wakakakaka~

lily lotus,
letih la asyik nak membiasakan diri je..hahahaha~

Kaseh NazLieza said...

mesti rindu dgn yg lama kn kak..

ARIFFDA said...

selamat berpindah ye.. :)

nUR_rOsALiNdA said...

Kaseh NazLieza ,
Ye...yg lama yg terbaikkkk

ARIFFDA,
Dah selamat berpindah dah pon..hiks~

antalya said...

slmt berpindah randah

nUR_rOsALiNdA said...

antalya,
Ye...dah selamat dah..hehe~

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

betol kak, kat opis sy..sume ustazah yg join aerobik class dh pregnant. Akak jgn asyik shopping je..g gym tu sekali tau;-)

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

wisma zelan ni tempat opis akak time practikal dulu. tak suka kat sini dulu, sunyi sangat

mariaariffbaby.com said...

cantik la ops baru u!

Mohd Sukur Ibrahim said...

dulu 3tahun kt menara hla..mmg selalu makan kt klcc la..hehe