Monday, July 12, 2010

rOjAk~~

*Entry tiada kaitan dengan tajuk* wakakakakaka~

Banyak betul cerita yang aku tak post kat blog ni..Ye la!!!!!!! hadap sangat fb tu..Terus jiwa raga melekat kat fb, tak sedar diri, dulu masa x reti main fb, blog ni la menghibur jiwa lara..ahaks~

Last post aku pon bulan lepas rasanyer..Tambah² pulak skang office aku block segala datuk nenek social networking!!!! Lagi la cam haram aku rasa~Boleh...blog diorg tak block...tp sebab fb tu kan nyawa kedua aku, so bila diorg block fb, terus aku rasa cam x leh bernafas dah..hiks~

Dekat 2 minggu jugak la aku x jenguk langsung blog aku, semalam lak cam ter'rindu'..Sekali tgk blog aku dah x de layout...putih suci gitu...Rupanya layout yg aku gunakan tu dah kena bayar..

Semalam la, aku baru terhegeh² cari layout baru utk blog aku..aku pilih pon pakai aci redah je. Janji ada dari tak de kan....Cun jugak apa layout bidan terjun nih..Cun cam tuan blog dia...wakakakakaka~ perasan nak mamposssss~

Ok².....stop merepek meraban...Skang aku nak tayang piccas aku yg lepas²....aku tepek sumer sekaligus kat sini k...Korang cuci mata je la tgk gambar ni. Aku tau, korang pon sebenarnya cam malas kan nak baca panjang²...wakakakakaka~ Itu cam bercakap ttg diri sendiri...ahaks~

Meh la tgk gambarr.......Layanssssssss~~~



Lunch date with Dayang @Paradize Logde Hotel

Sesi melawat colleague aku yg tgh cuti berpantang..




22 comments:

Anonymous said...

Hyep... Nk tnye.. Layout tu from jellypages ke

Aleeya said...

SODAPNYE..LAMANYE TAK NAMPAK DIA KAT BLOG HEHEHE, TAKE CARE MALA, MISZ U

Mimy Hamid said...

ko memang....jumpa FB lupa diri...habis blog ko tak hinggat...hahaha...

~dARlee zURiS~ said...

owhh..ingatkan bertapa
hihiii ;P

eLLy said...

itu la tuhan marah tau kalau kita lupa diri .. wakakakka larizzzz

NURUL said...

yummy

kak watie said...

tetiba rasa lapor masuk sini adusssss

nUR_rOsALiNdA said...

Anonymous ,
bukan.. :)

Aleeya,
Miss u too kak Yaya

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid ,
Ingat nok...aku ingat!!!

~dARlee zURiS~,
Hehehehe~ bertapa mencari Ilham..ahaks~

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
wakakakaka~ sialan ko kak..huhu~

NURUL,
yummy gak

nUR_rOsALiNdA said...

kak watie ,
kita pon lapar kak...adeh~

Kaseh NazLieza said...

selamat ber blog kembali kak..

nUR_rOsALiNdA said...

Kaseh NazLieza,
Hehehehe~ Insyaallah...

Amy Syaquena said...

sedapnya terliur den di buatnya...

nUR_rOsALiNdA said...

Amy Syaquena,
Hehehehe~ sedap tau makanan kat situ~

antalya said...

makanan tu nampak menyelerakan

e_ja said...

samalah dgn akak mala..dulu masa tgh meroyan dgn fb mmg terabai sikit blog akak dh..berminggu2 x berupdate..kini ku insafi jua..hahaha..

Hana Faza-same person said...

wah, nampak menggiurkan..hehehhe..lapor plak tetiba :P

nUR_rOsALiNdA said...

antalya ,
bukan nampak sajer..tp mmg menyelerakan..hiks~

e_ja ,
hahahaha~ kita ni baru nak insaf

nUR_rOsALiNdA said...

Hana Faza-same person ,
hehehe` td kita g lagi :D

eyriqazz said...

nyam2,makanan itu buatkan saya lapar di malam hari..huk3..

nUR_rOsALiNdA said...

eyriqazz ,
Hehehehe~ sedap..Yang penting banyakkkk~