Tuesday, July 27, 2010

fiNaL wORLd cUp

Hehehehe~

Salam uolls~

Korang tgk je gambar-gambar di bawah ni mesti korang dah tau betapa gambar ini dah lama berada dalam handphone aku tanpa di upload dalam blog…Tapi dalam fb gigih tau uolls~ ahaks~

Gambar-gambar seperti yg korang sedia maklum adalah masa demam final world cup aritu..woohoo~ aku baru dan nak update blog..

Dah berapa minggu berlalu pon aku dah lupa…ekekekekeke~

Gambar kat bawah ni time balik kerja aku ngan sayang jenjalan kat Pavilion. Sbb sayang nak beli kasut bola yg World Cup Edition tu..Menyampah aku!!!!

Masa jenjalan tu nampak lak replica player² ni, excited pulak sayang nak amik gambar.. Tak dapat jumpa org bebetul, amik gambar ngan replica pon jadi la kan?? Ahaks~

David Villa

Idola sayang - Lionel Messi

Masa ni pulak, siang sblm menjelang World Cup tu. Sayang nak amik mood. Tapi mmg havocccc apon kat Bukit Bintang masa ni.. Aku pon dah dok terkinja² pikir nak gi layan final kat mana malam tu..Ahaks~




Aku tak suka Cristiano Ronaldo!!!! Wekkkkkkkk~

Tgh jenjalan cuci mata tu, jumpa lak Zura. Apalagas, 2-2 support Argentina kan!!!! Ahaks~



Aku amik cuti keesokkan harinya tu...sbb layannn final world cup kan.. sampai kul baper!!!! Malam tu aku angkut sekali Malot tido umah aku..

Pic ni time jenjalan kat Time Square sebelum aku hantar dia ke pangkuan keluarga...wakakakakaka`





13 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

demam bola masih ade...hihihi

NURUL said...

daku masih kecewa sbb kekalahan belanda :(

cHeRyNa PiReS said...

lama betul peram. patut la sedap (hehehe...sha mengambil contoh tapai dan pekasam...hihi)

nUR_rOsALiNdA said...

:: p R i n c E s S _ N ::,
Hehehehe~ tu la..masih tersisa

NURUL,
Kita pon frust dengan kekalahan Argentina tp terubat dengan kemenangan SPAin...woohoo~

nUR_rOsALiNdA said...

cHeRyNa PiReS,
Hehehehe sedap kan?

eLLy said...

dik ko kutuk ronaldo .. kijam kijam ..

mariaariffbaby.com said...

wah..stil demam bola la..
:D

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy ,
Hehehehe~ den tak suko la dio kak oiii~

mariaariffbaby.com,
dah kebah dah...tu yg baru dpt update nih..hiks~

hentakbelipat said...

nape x bawak lari je patung2 tu balik umah..kehkeh

Mimy Hamid said...

phewittttttttt stylo nok ko skrang...eheh

nUR_rOsALiNdA said...

hentakbelipat ,
Hehehehe~ tidak lerrrr~ karang dia dah x nampak kita lagi

Mimy Hamid,
Ye la tu nok...Pandai la ko..

Kaseh NazLieza said...

amboi2..minat football jg ea kak..

nUR_rOsALiNdA said...

Kaseh NazLieza,
Eeeee~ akak kaki bangku la dik..