Monday, July 19, 2010

hAPPy biRtHdAy mAk ~4 July 2010~

Happy Birthday Mak....

Emak aku lahir pada 4 Julai 1953

Walaupun entry ni agak basi, tapi ada aku kesah? Wakakakaka~

Entry ini ditujukan untuk mak tersayang. Mak aku memang sempoi dan penyayang. Aku cakap macam tu sebab aku memang sayang mak aku.

One thing yg aku tak sangka, walaupun aku dah kahwin, mak tetap layan aku macam budak 4 tahun. Boleh??





You’re someone who’s ever so special.

You’re someone who’s loving and true.

You’re someone who’s precious to the family and whom is loved all year through!!

21 comments:

Mimy Hamid said...

bab layan ko umur 4 tahun tu mmg sengal kan ko...hahaha yer aku pun akui makin tua umur aku ni makin rasa umur macam 4 tahun..hepi besday kt mak ko nok

atty's said...

selamat hari jadi utk mak mala, semoga sehat dan murah rezeki selalu .

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid,
TQ nok~

atty's ,
Insyaallah kak..AMIN!!!

ain said...

Hepi Besday to mak Mala....
semoga mak mala sihat selalu dan di rahmati Allah hendakNya...

eLLy said...

budak 4 tahun... hahahha

IdaShah said...

mak mala sebaya ngan mak kak ida..
mala sebaya dgn anak kak ida sbb umur baru 4 thn wakakakahhhh...

meh ler joint conttest kak ida

nUR_rOsALiNdA said...

ain,
AMIN!!! TQ Ain

eLLy ,
Hehehehe~ comel kan kak

nUR_rOsALiNdA said...

IdaShah,
Hahahaha~ kelakar la kak....

Elynn said...

hAPPy BIrTdaY uNTie!!!! mudahan panjang usia di tambahkan rezeki...

mariaariffbaby.com said...

dear mala..
wah..dah lama u tak update blog..
windu woo..

btw, auntie (mommy to mala)..happy belated birthday.

lily lotus said...

selamat harijadi jugak makcik :)...anak makcik ni comel laa..hehe

nUR_rOsALiNdA said...

Elynn,
AMIN!! Insyaallah

mariaariffbaby.com ,
Hehehehe~ rindu akak juge~

nUR_rOsALiNdA said...

lily lotus,
Hahahaha~ anak mak cik ikut mak cik la..hiks~

Kaseh NazLieza said...

happy birthday utk mak akk jg..

nUR_rOsALiNdA said...

Kaseh NazLieza,
sama2..hehehe~

[S]itie [B]Um [B]Um said...

mak kite 5 julai!!! anyway, happy belated birthday.

nUR_rOsALiNdA said...

[S]itie [B]Um [B]Um,
Happy belated birthday juge utk mak kamu

@e_da said...

Happy birthday to ur mum.. moga untie panjang umur murah rezki n happy di samping anak2 ya.. cute la cake tu

nUR_rOsALiNdA said...

@e_da,
Tq..Anyway, anak mak kita ada sorg je..Kita satu2 nya..hiks`

Amy Syaquena said...

salam sis...

happy belated birthday to ur mum..happy always.....

nUR_rOsALiNdA said...

Amy Syaquena,
TQ :)