Tuesday, October 5, 2010

hARi rAyA kE-9 & kE-10

Last entry aku rasa raya ke-4 dan ke-5 kan?
Mana ntah pergi raya ke-6 sampai ke-8 aku
Tup² yg aku ingat ni sumer gambar² raya ke-9 & ke-10
Belasah je la..Mana nak ingat dah kan? Raya pon nak abis dah..
Aku je yg baru terkedek² lenggang Mak Limah nak post raya ke-10
Kak Elly datang raya umah aku weh!!!~ Hehehe~
Aku kenal akak ni kat blog je kot..
Masa wedding aku Kak Elly nak datang tapi malu² siput katanya...wakakakaka~
1st time jumpa masa Konsert Rossa kat Bukit Jalil aritu.
Thanks Rossa..Kerana kamu aku ketemu kakak ku...Hiks :)



Yang ni kawan sekolah + geng bas sekolah aku..Hak hak~
Dulu aku rapat gile ng dia..
Lepas² dia bersalin anak kedua, aku pulak tgh sibuk bercinta ng sayang time tu, terus lost contact. Raya aritu baru jumpa balik.
Tu pun aku terjumpa mak dia kat pasar...Ngeeeeeee~
Thanks jugak kat Mak Sheela sbb tegur aku kat pasar...
Kalau tak confirm aku x jumpa lagi ngan Sheela kan? Ahaks~

Haaaa....yg ini kesayangan hamba...
Keluarga mertua ku... ♥♥♥
Yang kiri sekali tu tak yah la aku nak kenal kan lagi sapa kan?
Sebelah sayang tu ibu mertua ku.
Yang lagi 3 tu adik² ipar ku

Adik ipar aku yg pakai baju hitam ni tgh pregnant..
Menunggu masa nak bersalin je tu..
Pagi tadi dah pergi hospital, tapi doctor suruh balik sebab baru buka 1cm
Doakan sumer selamat ek??~
Tak sabar aku nak jadi auntie...
Tapi aku dah cakap ngan adik nak suh baby panggil aku Mummy boleh?? Ngeeeeee~

Yang penting aku dapat duit raya dari sayang okeh..Hehehehe~
Ada yg menyampah ke aku tepek gambar sampul raya ni..
"Poyo je Mala ni...Cam dia sorg dapat duit raya dari suami..Itu pon nak kecoh post kat blog"
Eh...suka hati aku la
Korang jeles apasal?
Korang tak nak tepek kat blog apasal?
Yang penting aku ado..Korang hadoooo????~

14 comments:

Kaseh NazLieza said...

yeay..bestnyer dpt duit raya wlopon dh beso pnjng..ehehehe

Ju@Lucky^Mummy said...

akak x dpt wet raya pon.. tapi.. anak2 punyee akak tibaiii .. huhuhuh

eLLy said...

la ngape Mummy pulak.. panggil la maggie .. wakakakakaka

nUR_rOsALiNdA said...

Kaseh NazLieza,
Hehehehe~ rezeki dihari raya

Ju@Lucky^Mummy,
Itu la kelebihan ada anak2 pula...

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
Sampai hati ko kak..uhuks~

UnGu VioLet said...

kak elly yer... slm cyg utk kak elly... :)

Amy Syaquena said...

sedapnye bihun tue hantar sini sikit boleh...

nUR_rOsALiNdA said...

UnGu VioLet,
hehehehee~

Amy Syaquena,
meh bg address

Amni said...

Tak dapat pon duit raya kak... huhu... berabis nak bagi orang ado laa... ekeke...

nUR_rOsALiNdA said...

Amni,
Hahahaha...samo la ngan akak...Dapat duit raya, rolling bg kat budak²

Mimy Hamid said...

nokk..nak pi umah kooooooo..raya ke 20 ke...??

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid ,
wakakakaka~ datang je la nok..bila nak dtg...meh arr..

IdaShah said...

berseri blog byk munge..
meriah ramai yg bertandang

nUR_rOsALiNdA said...

IdaShah,
Hehehehe~ tu la tu
dah lama x merasai happening cam ni