Monday, March 28, 2011

2nd aNNiVeRsARy - pULaU LaNg tENgAh

Salam Isnin uolls~

Masa korang baca entry ni, mungkin aku dah selamat sampai ke Tanah Terengganu..Insyaallah~

Tujuan pemergian aku kali ni adalah untuk menyambut Anniversary perkahwinan aku yang kedua.

Dah 2 tahun aku melayari bahtera rumahtangga dengan suami tercinta..

Harap² hubungan ini kekal hingga ke akhirnya...

Aku happy campur sedih ni..Sedih sebab kena tinggalkan Khaleef...Uwaaaaaaaaa!!~ Mak tak kasi bawa Khaleef...sobsobsob...

Khaleef, mummy gonna miss u sayang... ♥♥♥

Apa² pun, korang layan je la gambar tempat aku bakal berasmaradana ni ye..Ahaks~

Juge jangan lupa doakan kami selamat pergi dam kembali...AMIN!!!~ Insyaallah~





8 comments:

Diarihatiku1976 said...

ooohhh.. selamat berbulan madu....

zamdotcom said...

happy anniversary ya ^^
kat mana ni? cantiknya...

p/s: dh lama xpergi bercuti..

NURUL JAMIAN said...

selamat berholiday mala

atty's said...

selamat ulang tahun mala..semoga korang bahagia selamanya dan dimurahkan rezeki .amin..

takecare ye

saya said...

happy anniversary!!!! saya ingatt..kalo time earth hour tu mesti anniversary mala. hehehhee...owh..dan happy holiday jugak!

nUR_rOsALiNdA said...

Diarihatiku1976,
TQ Kak :-)

zamdotcom,
Kat D'Coconut Lagoon, Pulau Lang Tengah

nUR_rOsALiNdA said...

NURUL JAMIAN ,
Thanks Nurul :)

atty's
AMIN!!!~ Insyaallah Kak :)

nUR_rOsALiNdA said...

saya,
Akak sama cma mak cik kita..Asal earth hour je dia ingat wedding kita...ekekekeke~