Friday, March 25, 2011

aRitU KhALEEf mAsUk hOsPitAL :'(

Salam uolls~

Ni nak bgtau, aku senyap sekejap hari tu dari update blog sebab Khaleef masuk hospital..

Asalnya dia batuk je. Bawak pergi Klinik Kita. Doctor bg Antibiotik..

Selang 2 hari lepas tu batuk dia makin teruk + muka dia jadi kebiruan.

Bawak pergi HKL, doctor terus tahan masuk Wad KK8..

Doctor kata Khaleef kena Pneumonia / Jangkitan kuman pada paru².

Masa tu Ya Allah..Hanya Allah je yg tahu macam mana perasaan aku masa ni.. Sedih sangat!! sangat!!! sangat!!!!

Hari² aku menangis tgk keadaan Khaleef. Pantang ada org call aku suruh doakan Khaleef cepat sembuh..

Ya Allah, bantulah aku menjaga anugerah terindah mu ini Ya Allah..

Khaleef check in kat Wad KK8 31/1/2011 - 22/2/2011

24 hari aku tinggal kat wad uolls~ Syabas Nurmala Mazlan..Huhu~

Demi Khaleef..Buah hati mummy ♥♥

Skang Khaleef dah sihat..Alhamdulillah~

Kawan² tolong doakan Khaleef terus membesar dengan sihat ye..Semoga Khaleef menjadi anak yg soleh..AMIN!!!!~

Nur Khaleef Ridzki - Cahaya Khalifah Allah yg membawa rezeki





Hari pertama oksigen dibuka..Masa ni bersyukur sangat!!!! Alhamdulillah~

Hari terakhir Khaleef di Institut Pediatrik wad KK8
Thanks to doctor & staff nurse wad KK8



16 comments:

zamdotcom said...

sy sekeluarga mendoakan agar Khaleef membesar dgn sihat dan dijauhi segala penyakit & musibah

p/s: harap banyak bersabar...

nUR_rOsALiNdA said...

zamdotcom ,
AMIN!!!!~ Terima Kasih..Insyaallah Khaleef sihat seterusnya ♥

So Shy Lady said...

alhamdulillah khaleef dah sihat...
take care ya!

nUR_rOsALiNdA said...

So Shy Lady,
Alhamdulillah....Terima Kasih :)

Lieya said...

InsyaAllah semoga khaleef akan lebih sihat selepas ini... jaga dia baik2 k mala...

Aida Lela said...

moga khaleef semakin sihat. sian tengok khaleef macam tu.

*take care :)

nUR_rOsALiNdA said...

Lieya ,
AMIN!!! Insyaallah~
Thanks Kak Lieya

Aida Lela,
AMIN!!!~ Tu la.. :'(

atty's said...

semoga khaleef terus sihat walafiat..

besh je tgk badan khaleef berisi ..

nUR_rOsALiNdA said...

atty's ,
Alhamdulillah kak

saya said...

semoga khalif cepat sembuh.. mama pon jangan susah hati sangat ye..jaga diri supaya boleh jaga khalif dengan kuat. take care!!!

AinCepet said...

khalif cepat sihat ye sayang!!

Tahniah mala...sb terpilih untuk khalif..ain tumpang bahagia!!

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

jemput masuk contest:-D

http://aida-mawi.blogspot.com/2011/03/you-are-my-lucky-follower.html

nUR_rOsALiNdA said...

saya,
Terima Kasih kak :-)

AinCepet,
Alhamdulillah..Anugerah dari Ilahi

nUR_rOsALiNdA said...

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N],
Contest apa dik oi..Hehehehe~

antalya said...

wahhh tido pelok bantal ngan kaki lagi

nUR_rOsALiNdA said...

antalya,
Dia suka gitu Yun