Monday, March 21, 2011

nUR kHaLEEf RiDzKi

Salam kawan-kawan..
Lama dah aku tak update kan~
Aku kebizian plus ketiadaan mood masa Khaleef warded hari tu..
Hanya Allah je yg tau perasaan aku waktu tu...Tak keruan, tak tentu arah...

Oh ye...mesti ramai yg tertanya kan, siapa Khaleef ni...
Khaleef ni anak teruna saya....Hiks~
Nama penuh dia Nur Khaleef Ridzki

Skang usia Khaleef dah 2 bulan. Alhamdulillah~
Mana yg belum pernah tgk Khaleef, meh aku tepek gambar dia meh...
Mana yg dah pernah tgk tu, korang layan la lagi ek gambar ini..Ahaks~

Enjoiceeee!!!!!~


Hari - hari terawal Khaleef melihat bumi Allah ini








37 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gila cute mute....hai khaleef..welcome to the blog..hehehehe

nUR_rOsALiNdA said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe,
TQ Auntie Eida..Pasni muka saya lah bakal menghiasi blog mummy saya...Hiks~

SaiSyi said...

baru tau u ada baby tau..

sHi Ma said...

patut lah sunyi, rupanya dpt si teruna baru.. tahniah beb... welcome khaleef... (",)

nUR_rOsALiNdA said...

SaiSyi,
Mmg baru di war- war kan..Hehehe~

sHi Ma,
Tu la..Tak menang tangan aku skang..Balik nnt kerja lagi..Adeh!!~

eLLy said...

tak sempat nak bertentang mata dng si khaleef.. bila agaknye kan?

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy ,
Ko la bz sangat kak..Meh la datang umah, aku dah balik umah dah~

atty's said...

comeynya khaleef

d'Sweet Choc Homemade said...
This comment has been removed by the author.
nUR_rOsALiNdA said...

atty's,
Alahamdulillah Kty :-)

Lisa said...

alhamdulillah mala, tahniah ye..
diam2 jer dh ada baby erk, takde citer masa peknan pn sis..
kirim peluk cium utk khaleef ye..

Murni said...

comeynya baby..pndai seyum plk tuh..

nUR_rOsALiNdA said...

Lisa ,
Alhamdulillah..Rezeki tak terduga ni..Syukur~

nUR_rOsALiNdA said...

Murni ,
Nanti ada pic baby senyum lagi lebar..Hahahaha~

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

chumelnyer buat mulut bentuk "o"

Aida Lela said...

jejaka :)

tomey

nUR_rOsALiNdA said...

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] ,
Hehehehe~ candid je tu.. Precious Moment

Aida Lela,
Hehehe~ Alhamdulillah

So Shy Lady said...

oo dah ada baby ke?
congrats! moga khaleef jadi ank yg soleh...amin ;D

nUR_rOsALiNdA said...

So Shy Lady ,
AMIN!!!~

lily lotus said...

lepas ni jadi duta blog mommy yer..congrates dear :)

Faridsyah said...

Dear..tahniah dpt baby..cute ler Khaleef...dgn scene..mulut berbentuk O tue..comey jer.. :) Congrat's again!

InaAchik said...

khaleef dah glemer masuk blog!
pasni bersusun entry pasal khaleef yer! hheheee...

i am really happy for u nok...
semoga khaleef menyinari hidup korang.

nUR_rOsALiNdA said...

lily lotus,
Pas ni bole lah join blogger mummy..Hiks~

Faridsyah,
Hahahaha~ susah nak dapat snap pic dia buat o tu...

nUR_rOsALiNdA said...

InaAchik,
Alhamdulillah nok..Khaleef mmg cahaya mata hidup kami..Sungguh bermakna hidup aku kini..Alhamdulillah :)

azza_irah said...

comeiiiiiiii...macam mama dia jee...hehe...
tahniah yang..

nUR_rOsALiNdA said...

azza_irah ,
Hehehehe~ Malu ai...TQ..Alhamdulillah~

Amy Syaquena said...

ya allah akak peknen x bagitau pun.. tau2 dah ada anak je..bestnya kak! tahniah ye...comel sangat

nUR_rOsALiNdA said...

Amy Syaquena,
Alhamdulillah..Amy dah check tak?~

Redbloodsnow said...

eeeeeeeee cute giler ah ridzki kak mala. Zie panggil dia ridzki je ea. suka dgn nama tu..more ke rezeki :) hiksss

congrats wat akak n abg :)

nUR_rOsALiNdA said...

Redbloodsnow,
Ye Zie..Dia rezeki buat kami..Sebab tu akak letak nama dia Ridzki ♥♥

Kamsiah said...

selamat berjaga malam ya mala...

nUR_rOsALiNdA said...

Kamsiah ,
Mmg selamat kak..Hehehehe~

.:Mrs. Engineer:. said...

khaleef comey... :)

E K A said...

dear...betul ke...serius i tak tau u preggy....nam leh terlepas pandang hal ni ae.nampaknya saya sorang je la lom preggy2 lagi.sedih.nak baby jugak.

nUR_rOsALiNdA said...

.:Mrs. Engineer:.,
Alhamdulillah

EKA,
Sabar la Dear..Pasti ada rezeki dari Allah nnt..

pRincESs_N said...

welcome to the world khaleef..

nUR_rOsALiNdA said...

pRincESs_N,
TQ Auntie N