Thursday, May 19, 2011

kHaLEEf gi gENtiNg

Wahhhhhhh!!~ Lama sungguh tak update blog kesayangan ni kan?

Bz bebenor..

Al-maklum la~ Balik rumah skang dah x de banyak masa depan lappy...Nak mengulit buah hati je...Hiks~

Hari pekerja hari tu, Aku, Sayang, Mak ngan Adiba ( cousin ) g Genting..Ahaks~

Kami stay kat Awana Hotels & Resort, Genting Highland..

Kebetulan Pak Cik aku ada apartment kat situ..Merasa la stay 2 malam kat itu..Ngeeeeee~

Enjoice la gambar² Khaleef kat Genting ek? Gambar banyak..Tapi upload kat sini sket je la..Nak tgk selebihnya klik sini






14 comments:

masviona said...

geramnye tgk khaleef...bila lah leh jupe ngan khaleef live nih....face to face gitu leh cubit pipi dia

nUR_rOsALiNdA said...

masviona,
Nnt kita plan jumpa nak Kak Mas? Hehehehe~

ieda said...

amboi2 qaleef ke genting ya .. x singgah umah aunty ker ??

dikk hubby adik mcm BRO BEN tau .. blogger famess tuu :))

InaAchik said...

wah khaleef... kemain berjalan.
kecik2 lg dah berjimba kat sakan yer...

InaAchik said...
This comment has been removed by the author.
nUR_rOsALiNdA said...

ieda,
Ye ke Kak? Jap nak google muka dia..Hahahaha~

InaAchik,
Like mummy like son la nok :)

Cik Wanie Ghani said...

amboi geramnya tgk si Khaleef nie,
mcm nak cium2 saja,
hihihihihi

nUR_rOsALiNdA said...

Cik Wanie Ghani ,
Kalau datang KL bole la kita jumpa wanie..Hehehhe~

J.M.R said...

best khaleef lepk2 kt genting ye..hehhehe

lily lotus said...

ramai blogger gi genting lately. hehe..budak kecik comel ni pun dah sampai..bertuahnya dia

nUR_rOsALiNdA said...

J.M.R ,
Best!!!~

lily lotus,
Mengadakan? Kecik2 dah naik genting

NURUL JAMIAN said...

comelnya khaleef mala

saya said...

amboii..sukanya si kecik tu pegi jalan2 ye. sejuk2 tu nyaman je la dia ye. so comel. kejap je dah besar kan.

nUR_rOsALiNdA said...

NURUL JAMIAN,
Hehehehe~ Alhamdulillah!!~ Thanks Nurul

saya,
Tu la..Kejap je masa berlalu..Alhamdulillah~