Tuesday, April 19, 2011

mAjLiS cUkUR jAMBuL & bEReNdOi nUR kHaLEEf riDzKi

Sebahagian daripada gambar Majlis Cukur Jambul & Berendoi Nur Khaleef Ridzki.

Gambar ni adalah dari official photographer kami - Zaid Dong

Album penuh tak siap lagi ok..

Gambar yg ada ni pon aku suh beliau email kat aku sebab aku x sabar nak tunggu album penuh...Cesss!!!!~

Hujung bulan ni atau awal bulan depan baru siap...Katanyeee!!!~ Sabar!!~

Nnt dah dapat CD aku tepek lagi gambar ek~

Buat masa ni korang layan dulu gambar yg ada ni je~

Layansssssss~


Goodies untuk para tetamu..Gambar Khaleef tu Fridge Magnet tau..Sesiapa yg dapat tu tolong la jgn sepah2...Lekat kat peti ais korang...Kalau tak nnt aku minta balik..Hahahaha~


Marhaban




Moyang Khaleef tgh cukur jambul Khaleef...

Ni pulak nenek Khaleef aka Mak aku yg sangat memanjakan Khaleef ok...



22 comments:

So Shy Lady said...

meriah nmpak!
wah gmbar khaleef kt FM...special tuh ;)

Kamsiah said...

semoga membesar sbg anak yg soleh...
err mala..kan best kalau akak dok dekat dgn umah mala hehe

nUR_rOsALiNdA said...

So Shy Lady ,
Hehehehe~ Seumur hidup sekali ni cukur jambul..Ngeeeee~

Kamsiah,
AMIN!!~ Kalau akak dekat confirm kita jemput akak..

atty's said...

meriah..majlis cukur jambul khaleet..
doorgift special lak tu , fm.

nUR_rOsALiNdA said...

atty's ,
Mummy dia yg lebih sebenarnya...Hahaha~

intanmaria said...

FM tuh ada lobih tak?
beshnya!!

E K A said...

comelnya dia

Dr Love said...

Jengah2 tuan blog. comel baby kamu ~ ^ _ ^

nUR_rOsALiNdA said...

intanmaria ,
Huhu~ Kena check kat umah mak tu

E K A,
Alhamdulillah...TQ

nUR_rOsALiNdA said...

Dr Love,
Alhamdulillah~

saya said...

wahh..meriahnya majliss... harap baby khaleef sihat selalu ye.. hugs & kisses for him

nUR_rOsALiNdA said...

saya,
AMIN!!~ Insyaallah kak...Muahsss~ ♥

lily lotus said...

meriah nampak :) syukur semua berjalan lancar

Mimy Hamid said...

gambar aku mana nok..hehe tetamu VIP ni

nUR_rOsALiNdA said...

lily lotus,
Alhamdulillah kak..

Mimy Hamid ,
Photographer tak bg pon gambar ko..xde kot..ekekekeke~

pRincESs_N said...

wee...meriah2..khaleef pkai bj mlayu...comel..

nUR_rOsALiNdA said...

pRincESs_N ,
Hehehehe~ TQ

eLYies said...

bestnya..meriah kenduri cuku jambul ni..

hai..salam perkenalan

ieda said...

meriahnya ... cantik2 pic nie dikkkk

nUR_rOsALiNdA said...

eLYies,
Salam perkenalan juge

ieda,
Hehehehe~ Terima kasih kak

ali bloggers said...

salam kenal, hehe meriahnya acara

ali bloggers said...

mampir ya ke indonesia