Tuesday, November 15, 2011

bERkUMPuL sEdARa-mARa


Salam semorang!!!~
Haishhh!!~ Skang masa nak update blog adalah sangat terhad..
Kat office blogger kena blocked..Mmg tak dapat nak update la kan..
Balik kerja karang melayan hero kecik aku tu..Skang kemain lasak Ya Ampun!!!~
Karang aku buka laptop, dia pun sibuk nak main lap top..
Time tido dia skang dah la kul 11/12 malam!! Time tu mmg aku pun dah mengantuk la kan..
So kawan², cuba habaq mai, bila yg aku boleh nak update blog nih??

Ok² malas cerita kepayahan aku meng'update' blog, meh citer aritu aku ada buat makan².
Tak jemput ramai pun..Sedara mara jeks~
Nnt ada rezeki aku buat makan² utk kawan² ek~

Menu pun tak de la meriah bagai!!~ Aku masak nasi minyak, kuah kurma daging ngan ayam masak merah jeks~

Meh ler uolss~ Enjoice kan diri menatap gambar² yg ada..
Sekali sekala berkumpul sedara-mara reramai cam gini mmg kecoh la jadinya...Huru hara..
Tapi best kan???



Nasi Minyak

Kuah Kurma Daging

Ayam Masak Merah

Sayang ngan anak buah aku, Amir Hakim layan hantu boceng kat youtube




Syawal & Mama

5 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

jangan lupa nama aku skali taw... :P

Mimy Hamid said...

aku nak nasi minyak tau...jemput aku meh...cepat sebelum beranak

nUR_rOsALiNdA said...

Pepel BoNda AmaNi,
Tak mungkin dilupakan..Ahaks~

Mimy Hamid,
Banyak la ko..Aku tgh perang teluk ni..Ekekekekeke~

ieda said...

aloor dik rajin gak buat nasi minyak .. kalau dah masak ramai yg makan lagilah best dikk :)

nUR_rOsALiNdA said...

ieda,
Susah la nak tgk kita masak nasi minyak...Ni tgh ada mood lah nih..Hahahaha~