Tuesday, January 31, 2012

kHaLeef 18sx....Hahahaha~

Hari tu masa birthday Khaleef aku belikan dia kolam ni ha..
1st day mandikan dalam kolam ni, jengkit-jengkit tak nak masuk..
Pelukkkkk jeks aku..
Pastu bila letak bola, baru la cam nak duduk main bola tu..
Tapi skangggg..... Kalau dah masuk tak reti nak keluar pulak!!~
Kalau angkat karang menjerit cam kena dera..

Khaleef....Khaleef....
Bless to have you in my life ♥♥♥










Rasa bersalah pulak post gambar Khaleef bogel.
Takpe kan? Takpe kan? Sbb dia kecik lagi kan??
Tak pe kan????!!!!~
Kalau korang rasa tak elok, aku nak remove jeks post nih!!~

2 comments:

♥ Wina ♥ said...

ala mala xde papelah..cute adelah khaleef cekci mcm nie heheheee

lagipun x nampak lah beb :-)

nUR_rOsALiNdA said...

Vna,
Tu la..Aku mmg pilih gambar dia yg tidak menampakkan anu dia..Hehehehe~