Monday, January 16, 2012

nUR kHaLeef riDzKi iS oNe!!!~

8 Januari 2012 aritu genap usia Khaleef setahun. Alhamdulillah, dah besar anak mummy.. Aku dah buat preparation utk birthday Khaleef since bulan 11 okeh..Hahahaha~ Over tak?

Masa lagi 2 bulan tu idak ler beria-ia.. Cuma aku survey-survey.. Aku tgk kat internet camne org buat 1st birthday utk anak diorg.. Apa menu diorg.. Apa yg diorg letak kat goodie bags..Haaaaa!!~ Camtu la.. Dari situ la aku plan.. 

Bila tinggal lagi sebulan baru aku start beli barang sket2..Sebab nnt tak la terasa sangat keluar duit sekaligus kan?? Bila tinggal lagi 3 minggu, time ni aku dah start tempah apa2 yg patut cam khemah, kek, balloon, cup cakes, apam polkadot, etc.... Haaaa!!! Kan senang sbb sblm tu aku dah survey2 bagai..

Bila tinggal lagi seminggu, makin berdebar pulak aku..Hahahahaha~ Cam la anak bujang aku nih nak kahwin ek...Lalalalalalala~ Tapi aku cam bertenang sket la kali ni sbb aku dah pernah plan utk majlis yg lebih besar which is masa aku nak kahwin. I was a wedding planner for my own wedding..

Ok, majlis telah berlangsung pada 8 Januari 2012, di Kampung Pandan. Tema adalah Hijau & Putih..

Yang penting..Alhamdulillah, majlis berjalan seperti yang dirancang..Kalau ada tercacat-cela dimana-mana tu harap dimaafkan ye..Gambar seterusnya akan di post di entry seterusnya..Ngeeeee~


Goodie bags


Candy utk diletakkan di candy buffet

Prizes 

Nur Khaleef Ridzki is ONE

Apam Polkadot



Both banner & backdrop was designed by Nurmala Mazlan 

Hiasan untuk candy buffet sponsored by Julia Mahir




14 comments:

Mimy Hamid said...

huwaa sedih mak nok tgk besday khaleef ni ..aku tak pegi...rindu nakjumpa khaleef dah besor..dulu aku gi masa cukur jambul...hadiah dia pun aku tak pos ni ..nnati la free jumpa ko la

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy,
Jangan la sedih² Mama Mimy..Nnt kita jumpa ek..

farhana shamsuddin said...

kjp jer rs nyer dh bsr..

nUR_rOsALiNdA said...

Farhana,
Kannnn?? Kejap jeks dah setahun kan? Alhamdulillah~

Diarihatiku1976 said...

besntya... awat tak jemput akak... hihihhi,....

atty's said...

kejap je dah besar khaleef ,happy belated besday, semoga menjadi anak yg soleh.amin

nUR_rOsALiNdA said...

Diarihatiku1976,
Buat kecil-kecilan jeks kak..Hehehehe~

Kty,
Kejap kan? Alhamdulillah, dah besar dah Khaleef :-)

antalya said...

meriah sungguh!!

ratna said...

Meriah!!! Apam polkadot tu comel.

ibuhebat said...

Happy bday Khaleef! Moga menjadi anak yg soleh... aduh.. lapar pulak tgk makanan yg sedap2 tu.. :)
Salam kenal, jemput ke blog sy http://hebatkan.blogspot.com tq

nUR_rOsALiNdA said...

Yun,
Alhamdulillah!!~ Berjalan dengan lancar..

Kak Ratna,
Kannnn?? Kita pun suka..Hehehehe~

nUR_rOsALiNdA said...

Kak Aini,
AMIN!!~ Insyaallah kak..Nnt kita singgah ye :-)

sHi Ma said...

happy besday khaleef.... moga jadi anak yg soleh... AMIN...

nUR_rOsALiNdA said...

Shima,
AMIN!!~