Thursday, January 26, 2012

kHaLeef cUCuk sEtAHuN


Sedikit gambar Khaleef masa nak cucuk setahun hari tu..
Good boy la anak mummy~
Tak nangis pon.. Siap boleh sengih kat doktor...
Sengih camne??? 
Sengih gedik cam biasa dia buat tu la!!!!!!!~

Berat = 7.5kg
Tinggi = 68cm




Suka Khaleef siap lompat-lompat atas katil nih!!~


12 comments:

@e_da said...

aloloooo comelnya dia.. muka pelik je masa kena ukur tu.. heheh sib baik dia behaved kan

nUR_rOsALiNdA said...

Kak Eda,
Muka cam "Eh, apahal orang ni" Hehehehe~ Alhamdulillah~

♥ Wina ♥ said...

aku dah tau sengih Khaleef tu mcm mane heheheee

Syakil weekend nie baru nak cucuk..

Wawa_Nadwa said...

dah setahun.
kejap je besar.
salu tgk gambar2 khalef kt fb.
:)

nUR_rOsALiNdA said...

Vna,
Hahahahaha~ Kannn???? Sengih gedik dia tu geram jeks aku nengok!!~

Wawa,
Sekejap jeks kan dik kan?? How time flies~

Kamsiah said...

mala..hehe nak bawak pi cucuk tu yg akak agak malas...semua anak2 akak cucuk sampai setahun ja hehe...

nUR_rOsALiNdA said...

Kak Kam,
Hehehehe~ Kita rajin sebab company bayar..Hehehehe~

Mimy Hamid said...

nasib khaleef tak ikut ko nok...hihi..ikut ko memang leleh la airmata...ko kan ratu airmata..good boy khaleef..muahh

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy,
Hahahahahaha~ Tak sesuai hero nak ikut aku nok...Khaleef biar ikut ayah eh..Hehehehe~

Wahidah said...

wah steady je dsie p jumpa dr yea..cayalah khaleef..:) good boy

aimaniman said...

dah x payah buka pampers ek? kalau dahiyah, time setahun pun masih kene bukak masa nak timbang, haru betul sebab budak dah lasak,.. nak ukur tinggi pun nurse masih ukur baring... padahal kan budak dah pandai diri.. isshhh

nUR_rOsALiNdA said...

Wahidah,
Alhamdulillah~

aimaniman,
Klinik gov ke swasta tu? Biasa gov jek cam tu kan