Thursday, June 14, 2012

kEtOk & cAt wAJa kEsAYaNgAn hAmBa

Memula dulu plan cam nak tukar kereta...
Tapi ada hal sket la ngan sales person & used car.
Terus cam tawar hati..
Anggap jeks takde rezeki + jodoh dengan Waja ni masih panjang.

Akhirnya, Aku ngan Sayang decided tak jadi la nak tukar kereta. 
Lagipun hutang kereta ni tinggal lagi setahun jeks..
Pastu kita enjoiceeeeeeeeee!!!~ 

Memandangkan dah x jadi tukar kereta, kami pun fikir nak touch up balik kereta kesayangan.
Hantar gi ketok ngan cat balik..
Ok la...Berbaloi²~~~
Feeling bawa kereta baru jugak apa..
Hahahahaha~


Masa ni nak g tgk kereta.. 2 minggu jugak la kami jadi Mat Rempit







11 comments:

Mimy Hamid said...

kat ner ko buat cat kete ni..aku ingat nak buat gak kete iswara aku..mahal tak nok...aku pun nak feeling kete baru gak...kete dah habis bayo mmg enjoice nok

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy,
Aku buat kat Kg Pandan nok...Harga ok la..Dalam byk² kedai yg aku tanya yg ni paling murah..

Nazri Razra said...

Ni cat dah tukar. Rim camno? Mesti kena tukar kan?

nUR_rOsALiNdA said...

Nazri,
Mesti mau punya...Coming soon!!~ Nak buat tingkap dulu~

ratu siput said...

takpe syg nk trade in.atleast sok ade 2nd car.salam kenal dari RS :) ha mimi ko pun nak cat gak.i like.

nUR_rOsALiNdA said...

ratu siput ,
Kan Kan Kan...Sayang pulak nak let go kereta yg banyak berkhidmat nih

nUR_rOsALiNdA said...

ratu siput ,
Kan Kan Kan...Sayang pulak nak let go kereta yg banyak berkhidmat nih

@e_da said...

syg kan tinggal sket lg je nak abiskan bayo.. bila dah make up sure cun.. mahal tak cat ni?

nUR_rOsALiNdA said...

Kak Eda,
Tu la..Tinggal lagi sebelas bulan jeks..Hehehehe~ Murah la dari lain² bengkel yg kita tanya..

ieda said...

wah x sabr lak nak tgk wajah baru waja tuu ;)

sure costly kan dik huhuh

nUR_rOsALiNdA said...

ieda,
Tu la kak..Bulan ni sangap la jugak!!~