Wednesday, July 18, 2012

gAtHeR at hOtEL iStANa

Kejadian berlaku pada 9/6/2012 sebenarnya.. 
Tapi disebabkan diri dah tak berapa nak tegar berblogging, maka sebulan kemudian, barulah cerita ini tertera di dalam blog kesayangan!!~

Hari tu chating ngan kengkawan sekolah dulu kat whatapps.
Dah sembang², keluar la segala cerita mak nenek kenangan bagai kan.
Pastu kengkonon rindu-rinduan la..Nak jumpa-jumpaan.
Kami pun plan.. Nak check-in jeks kat Hotel area KL ni.
Memandangkan memasing dah dok angkut budak kecik kan? 
Kalau nak lepak cafe tu cam susah la nak gossiping sambil anak² berlari-larian.
Makanya, Hotel Istana menjadi tempat pertemuan setelah 12 tahun meninggalkan bangku sekolah..

Ni sembang kat whatapps berdegar-degar ni!!!~
Sekali 5 org jeks la melibatkan diri... Jadi la dari tak de kan?? 
Thanks Korang (Aida, Azrin, Ika & Thrisha)

Aku, Ika & Aida tak overnight...
Azrin & Thrisha jeks tido sini!!~









View dari bilik kitorg. Tak ingat la bilik nombor berapa.

Haaa!!~ Bangunan kaler cekelat yg nampak sipi² jeks tu adalah office ku..Ahaks~









Suka sangat gambar nih!!!!~ Nur Sofea Nazmin & Nur Khaleef Ridzki

Comeyyyy!!!~ LOVE LOVE LOVE ~

Sukanya anak Mommy!!~ 

♥♥ Kakak Sofea sayang Khaleef ♥♥



13 comments:

atty's said...

seronok kalo dpt jumpa kawan2 sekolah..

comeynya khaleef ngn kak sofea.

nUR_rOsALiNdA said...

Kak Atty,
Seronok kan Kty kan..

eLLy said...

Khakeef mcm tak rela jer dicium ;p

NorAzrin Mohd Nawir said...

Berkurun ok nak tgu pic ni drpd ko..hihik..
aku pon suka pic si kenit berdua tu...ee...gerammm.....
*sian kaki anak anku melecet time tu...

nUR_rOsALiNdA said...

Kak Elly,
Bukan tak sanggup kak..Tapi belum bersedia la..Hahahahaha~

nUR_rOsALiNdA said...

Azrin,
Tu la tu..Dia dah cakap dah sakit masa tu..Tp kau still suh dia jalan sbb kau ingat dia cuma penat

antalya said...

alamak khaleef kena ngorat lah

nUR_rOsALiNdA said...

Yun,
Hehehehehehe~~~~

Mimy Hamid said...

idea ko gather hotel adalah menarik...nak jugak la ..

♥ Wina ♥ said...

apesal aku x tau pasal nie? sbb aku xde whatsapp ye? ;-)

eh buka puasa nanti roger² aku tau!

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid,
Jom jom!!!~

♥ Wina ♥,
Eh...Ye ek kau tak tau...Wakakakakakaka!~ Siot jeks sbb x de whatapps

Nazri Razra said...

Untungla dapat jumpa kenkawan lama. Abe sekor bebudak sekolah pun tak jumpa lepas zaman sekolah. Mana pi pun abe tak tahu.

Ps: best kan otel Istana.

nUR_rOsALiNdA said...

Nazri Razra,
Besttttttttt sangat!!~