Tuesday, September 18, 2012

cERitA rAyA LaGi

Masih cerita raya lagi walaupun raya dah abis..Hik hik~
Kali ni aku g umah BFF, Dayang~~
Dapat jemputan beraya kan rumah baru kan..Harus la terjah..Hiks~

Khaleef cam biasa la..Sampai² rumah org jeks dia buat cam rumah sendiri..
Tgk la dengan selambe dia amik mainan Abg Rayyan..
Main pulak cam terror, sekali terlentang ko..
Sian anak Mommy :'(

Asyik terhantuk jeks dia sekarang tau..Risau aku..
Bila bawa g jumpa doctor, doctor cakap biasa..Erkkkkkk~~
Biasa ke wahai Mama Mama diluar sekalian??
Nak buat camne ek kalau tiap kali terhantuk??

Ok sambung..

Yang bestnya, dia tgh main cam dunia ni dia yg punya..
Bila nampak aku nak amik gambar dia jeks, terus sengih ko..
Adoi la anak!!!~









Yang ni pulak Gang² Moxx in the house datang umah...
Hehehehehe~ Mox comel ok!!~

Geram betul aku time ni..
Sebelum diorg ni datang, mak ngan sedara mara lain datang..
Pastu diorg nak g beraya kat Rawang.
Ada sorang anak buah, Nurin request suh bawa Khaleef skali.
So, mak pon nak la bawa Khaleef skali g beraya..
Adoiiiiiiiiiiiiiiiiii!!~
Tak terfikir mok² ni nak datang bawa anak memasing..
Huwaaaaaaaaaaaa!!~ :'(((((((
Khaleef tak de time ni..
Kalau tak bole main ngan Ayra & Fayel..
Khaleef tu dah la suka budak²..

Takpe..Lepas ni wajib ada outing lagi..
Kali ni aku bawa Khaleef skali ye mok² sekalian..






Geram betul la aku..Kalau tak time ni boleh aku masuk skali ngan Khaleef.. Aarrghhhh!!!~








14 comments:

Mimy Hamid said...

gamba memang ada kurang la nok..si khaleef xde...ko la gi export kat mak ko...kan bagus ada khaleef ada..baru gangnam stail...

si khairul ngan Fayel berbaju hijau macam sesuai jekkk

Ms AiReEn MoHd said...

wakakakaka biar la aku selindung di balik lemak mu.....aku lum update blog malas ya rabbi....huhuhu seronok jejumpa gegelak ni..ko patut buh gambo jaraoke then gambo da beranak...mox nye menten walaupun ade baby

Pink Lavender said...

bestla dpt gather2 dgn bff..
makneng bw n follow cni..
jemput follow makneng..=)

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid,
Kan nok kan..Geram aku...Kalau ingat aku mmg tak leh lupa ni..Gerammmmmnya!!!!!~

nUR_rOsALiNdA said...

Ms AiReEn MoHd,
Aku tak nak!!!~ Pas kita jumpa next time nnt baru aku nak letak..Aku nak Khaleef ada skali..

nUR_rOsALiNdA said...

Pink Lavender,
Baik lah Mak Neng..

ieda said...

Bestnyaaa dpt gather2 mcm nie, seronok, sure banyak benda nak cerita kan,
haaa bkn main khaleef sukenya dia dpt main basikal abang rayyan huhuhu
apa layie mummy, belikan satu!

eKa said...

happy belated befday ye kamu...hehhe... besar dah ank awk... encemmm

nUR_rOsALiNdA said...

ieda,
Dah beli dah kak..Hehehehe~ Balik jeks dari umah Abg Rayyan aritu terus g beli satu..Hehehehe~

nUR_rOsALiNdA said...

eKa,
Hehehehehe~ Maceh...

OnE_nIeZuKa said...

mari la join ga sy
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html

nUR_rOsALiNdA said...

OnE_nIeZuKa ,
Baiklah

Mrs Nazar said...

ha betul la tu ..kak mimi!! dah pakai tudung!! patutla mcm familiar...

nUR_rOsALiNdA said...

Mrs Nazar,
A'aa...Mimy dah pakai tudung masa puasa aritu..Alhamdulillah..