Tuesday, September 4, 2012

hARi rAYa kEdUa - 2012

Second raya tu kitorg beraya kat Klang.. 
Umah kawan aku..
Long lost friend!!~ Kawan masa kat kolej dulu..

Tgh lepak² kat umah masa tu.. Canggih tak hari raya kedua lepak jeks kat umah..
Ok sambung..Tgh lepak² masa tu tetiba dia call..
Dia kata kalau free arini meh la datang umah dia..
Teanjat la gugurl...Wekkkkkkkkkk!!~ Gugurl la sangat...

Terperanjat la sbb dah almost 3years kot tak contact naper tetiba dia call ni???
Rupanya dia kata dia dapat kad raya aku..
Wahhhhhh!!!!~ Tgk!!! Masih relevan lagi tau kad raya ni..
Disebabkan kad raya kami berhubung kembali..Ok ayat skema..

Rumah dia bapak besar dowh!!!~ 
Ye la..Dia kahwin ngan businessman kot!!~
Aku nak ajak dia datang beraya umah aku pon segan.. Huhuhuhu...
Ye la..Rumah ku Syurga ku sekangkang kera jeks nak dibandingkan dengan rumah dia..
Rumah aku sama besar ngan dapur dia kot..Hahahaha~
Pape pun, diriku tetap bersyukur ada tempat berlindung dari hujan dan panas..
Alhamdulillah... *Tetiba*


Tgk anakku tersengih seadanya..





5 comments:

ieda said...

Ekekekek comel ajee
Bab yg berkedutt tuu jom dik try herbalife,
Produk kesihatan dan turun berat bdn :-)

nUR_rOsALiNdA said...

ieda,
Kita pernah try Herbalife kak..Tak komit la..Susah nak turun camni..

eLLy said...

Selamat hari Raya!!

yg berlipat lipat tu la yg mengeratkan kita.. hikhikhik

Bitt (double IS) said...

selamat hari raya uu..maaf zahir dan batin...:)

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy ,
Kuang asam ko kak..Hehehehe~

Bitt (double IS,
Selamat Hari Raya juga