Wednesday, April 6, 2011

2nD yEaR aNNiVeRsARy, d' cOcOnUt LagOoN - dAy 2

Tengah memikir apa lah aktiviti yg boleh kami lakukan dikala hujan ni..
Hurmmm~ Nak cakap segan pulak..Ahaks~


Resort ni ada 2 swimming pool ek..
East wing & West wing.
Aku dok kat East wing~Murah Sket..
Ada aku kesah?~


Bila dah tengahari sket baru hujan reda & cuaca nampak cerah sket.
Time ni la aku ngan sayang merayap ke West Wing..
Mahal katanya....Mesti la cantik kan?`
Teringin la nak lepak2 sana..
Tak dapat stay, dapat mandi swimming pool dia pon jadi la...Ngeee~

Pastu, dah abis tawaf West Wing, aku ngan sayang balik lobby nak lepak minum kopi kononnya..

Tapi tak sampai 5 minit kami duduk, budak yg sesama datang honeymoon ng kami tu cakap arini ada snorkeling sbb cuaca agak baik~

Biar betikkkkk aku nak snorkeling???? Berenang pon yang ado...

Tapi ku gagahi jua.. Aku buat Mamat yg bawa kami snorkeling tu cam instructor peribadi aku..

Dia dok menjaga aku je sb aku tak kasi dia pergi kat org lain..

Aku takut ngokkkk...Kaki aku dah tak jejak tanah...Dia bawak aku g tgh laut....Wakkkkkkkkkkk!!~

Sepanjang snorkeling tu kami mmg cam pasangan bercinta la pendek kata...Hahahaha~ Dia pegang je tangan aku tak lepas2..Wakakakaka~

Bukan sebab dia yg gatal nak pegang tangan aku..Tapi aku yg suruh!!!~

Bila dia lepas je ko tau la aku nye cuak caner..Aku nyer jerit satu laut tu kedengaran kot...Wakakakaka~

Gambar dibawah ni anggap je la aku cam terer-terer ok...Shhhhhhh!!!~




12 comments:

Lieya said...

Kekekeke mcm2 je mala ni, tp k.lia pun tak reti berenang. ahahahaa

Zumie said...

canteknye kak..nak honeymoon jugakkk

atty's said...

beshnya mala..mmg mcm pasangan baru kawin ..

kty pun takut snorkeling,sbb tak reti berenang sgt.

E K A said...

alo besynya.bila nak ke pulau ni

nUR_rOsALiNdA said...

Lieya ,
Macam macam ada..

Zumie,
Cepat cepat kahwin

nUR_rOsALiNdA said...

atty's ,
Kty tak reti berenang sangat..Kita tak reti berenang langsung!!~

E K A,
Pergila sblm tiba musim monsoon

pRincESs_N said...

mcm pgntin baru yuu...jeles2..

nUR_rOsALiNdA said...

pRincESs_N ,
Moga kekal begitu selamanya..AMIN!!~

Zikri Husaini said...

Sis, dia punya airnya bersih dan jernih nya..wah nak pegi jugakla lepas nih.. huhu

nUR_rOsALiNdA said...

Zikri Husaini ,
Mmg jernih...Teman pun tenang je

Redbloodsnow said...

bestnya tempat tuh kak mala. nk ajak dillah honeymoon cnie ah nnti..hehe

nUR_rOsALiNdA said...

Redbloodsnow ,
Ajak!! Akak mmg rekemen