Thursday, April 14, 2011

biRtHdAy sAYaNg

Birthday sayang jatuh pada hari cukur jambul Khaleef - 10 April 2011

Tahun lepas kan dah buat surprise kat Cherating. Tahun ni kengkonon nak buat surprise lagi la..Wekkkkkkkkkkk~

Aku tempah kek kat kawan aku...Banyak kali gak la aku tempah kat dia..Aku rasa setiap kek yg aku post kat blog ni adalah kek dia kot...

Link blog dia ada kat gambar kek kat bawah ni arr... Korang amik la sendiri...Agagagagaga~

Aku macam malas nak taip panjang2 sebab Khaleef tido lambat hari ni (auto publish entry), so aku lambat buat kerja rumah..Akibatnya aku lambat online..

Korang layan je la gambar yg ada ek.. Biar gambar yg menceritakan segalanya....Ahaks~

Tadaaaa..........







10 comments:

eLLy said...

hapy bday cayang ;p
wekkk jng marah ye ;)

mcm pengantin la korang ..

Kamsiah said...

semoga jodoh mala dan en abg berkekalan....

AinCepet said...

ala...la...cute ah...korang.Semoga bahagia selalu eh!!

adha said...

mcm gmbr pas nikah.. hik3...

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
Tak marah akak gedik...Tu baju nikah dulu ok

Kamsiah,
Amin!!~ Terima kasih kak

nUR_rOsALiNdA said...

AinCepet,
AMIN!!~ TQ Darl~

adha ,
Hehehehe~ Saje je amik aura tu...Ngeeeeee~

Rafhan said...

wah, stylo la kek tu. Husband akak ni mesti peminat setia barca ni..

me suya said...

waaa..happy belated birthday.
baru sempat nk balas komen.. Nt suya selalu2 singgah k.. bila dah abes exam nt :)

nUR_rOsALiNdA said...

Rafhan ,
Yesszaaa...bukan saja setia..Malah fanatik

me suya ,
Ok..good Luck for your exam

cik pha said...

so comel both of u :)