Wednesday, July 20, 2011

aNaK mUMMy kUat tAk nANgiS KeNa cUcUk. Alhamdulillah~

8 July hari tu Khaleef genap 6 bulan.. Alhamdulillah!!~ Dah besar anak mummy...Semoga terus membesar dengan sihat & kuat..Wahhhhh!!! Dah cam iklan milo la puloks...Ahaks~

Aku bawa Khaleef g check up..Nak amik suntikan imunisasi untuk 6 bulan..

Aku bukan pergi klinik pakar la...Belum mampu lagi nak g pakar tetiap bulan..Aku g klinik biasa jeks~ Tapi doc ni ok la.. Padahal nak buat jab jeks~ Tapi dia check segala bagai..



Khaleef nak kena timbang...Alhamdulillah anak mummy good boy..Tak nangis pon..

Berat = 6.9 kg
Tinggi = 64 cm
Lilit kepala = 43 cm

Alhamdulillah doctor kata ini adalah normal


Ready nak kena cucuk ye sayang.. Tak mo nangis tau..Mummy sayang awak~



Hehehehe~ Dah kena cucuk..Good boy...Alhamdulillah Khaleef tak nangis!!!~


11 comments:

Vna Sandhu said...

baby² sekarang memang dah kuat, x nangis dah kena cucuk heheheee

atty's said...

goodboy ar khaleef..camtulah anak jantan.

Sidratul Muntaha said...

good boy..
baguslah khaleef nih..

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

cam kenal doktor tu..klinik adnin kan? wah bagus la khaleef..brave boy

eLLy said...

perghh caiyokk cahiyook la Khaleef :p


psst akak dah update

nUR_rOsALiNdA said...

Vna Sandhu,
Kannnn??? Alhamdulillah~

atty's,
Takmo la jadi jantans kak...Cam tu la budak lelaki..Hiks~

nUR_rOsALiNdA said...

Sidratul Muntaha ,
Alhamdulillah~

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N],
A'aa...Klinik Adnin...Alhamdulillah

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
Orait..Akan ku terjah

Zikri Husaini said...

penting untuk kesihatan... kalau tak injik nanti sakit... huhu...

Mimy Hamid said...

good boy tek leh nangesss

nUR_rOsALiNdA said...

Zikri Husaini ,
Yeap!!~

Mimy Hamid,
Alhamdulillah Nok~