Thursday, July 21, 2011

kHaLeef kE 'LaLoK' aN

Tengok gambar pun dah mencerita kan segalanya kan?
Betapa nikmatnya bila orang korek / dibersihkan telinga...
Hahahahaha~
Gini la rupa Khaleef tiap kali aku bersih kan telinga dia...
Macam high jeks~

14 comments:

Wife to Firdaus Ghazali said...

cutenya dia ;p

Ms AiReEn MoHd said...

aku high tgk jari tembammmmmmmmmmmmm ko nok...ahakss..larikkkkkkk

nUR_rOsALiNdA said...

Wife to Firdaus Ghazali,
Hehehe~ Alhamdulillah

Ms AiReEn MoHd,
Tak perlu la tgk jari aku nokkkkkkk!!!~ Haremmmmmms~

Aida Lela said...

rileks je..kalau me kan, dah lama bergerak2..geli ya ampun..

*dah besar dah dia..

Ju@Lucky^Mummy said...

wuuu....... syoknyeeeee......

nUR_rOsALiNdA said...

Aida Lela,
Dia suka..Dia mmg cam gini kalau telinga kena korek

Ju@Lucky^Mummy ,
Syokkk kannnnn~

eLLy said...

hehehe layan seh ...

Zikri Husaini said...

wahh comelnya.... muka dia macam pasrah jer... huhu

Mimy Hamid said...

seklai kalep lentok nok...terlekaaaaaaaaaa ngan tangan gebu mummy nya

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy ,
Hahahaha~ Layanssss

Zikri Husaini ,
Pasrah la tu telinga kena korek

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid ,
Mana nak cari tangan gebu gitu kan nok...

intanmaria said...

hansem la anak u! chomel!!

antalya said...

mcm kita lah kan.syokk ayik masyuk je kalo tgh dok korek telinga

Nora Hamad said...

Salam Dik..

Comelnya Khaleef.. Suka tengok.. :-)

Kawan akak pun ada ambik anak angkat lelaki.. Dia susukan baby tu sendiri sebab tanak batal air semayang bila baby tu besar nanti.. Baby dia dah 8 bulan this month..

:-)