Dear Makcik Bawang, kau gagal buat aku bersedih. Sejak aku mengamalkan kaedah pergi mampus, indeks kebahagiaan aku meningkat 230% ��

Wednesday, August 3, 2011

rUMaH titiAN kAseH


Salam...

Sabtu hari tu aku berkesempatan g melawat penghuni Rumah Titian Kaseh, Titiwangsa.. Memula plan nak g pagi.. Tapi ada org datang bersihkan rumah kan...Tak kan nak keluar umah? Tak reti-reti??????? Maka, ptg nye la baru aku pergi..

Aku dapat la kumpul sikit baju / beg / kasut lama dari koleksi aku yg masih elok yg aku dah x nak lagi.

Dari saudara terdekat pun ada juga aku minta kumpulkan~
Alhamdulillah, dapat jugak la 3 beg plastik hitam tu...

Aku plan macam tgh bulan ni aku nak kesana lagi..Sapa nak follow angkat tangan??!!~

So, aku minta jasa baik korang yg sudi nak dermakan apa bentuk keperluan..Boleh la berbuat demikian..Email kat aku kat nurmala.mazlan@gmail.com

Insyaallah aku boleh g amik atau may be kita decide later on..Jumpa lat mana² ke kan??~

Kalau korang nak salurkan bantuan berbentuk wang ringgit pulak, korang boleh salurkan terus ke akaun berikut :-

Persatuan Pengurusan Pusat Jagaan Titian Kaseh Kuala Lumpur

No Akaun Maybank

564061002172


Setiap sumbangan dikecualikan cukai pendapatan di Bawah subseksyen 44(6) Akta Cukai Pendapatan 1967. Ruj: LHDN.01/35/42/51/179-6.6665, tarikh Kuatkuasa: 01. 12. 2009