Monday, January 21, 2013

uMa's wEDDiNg

16/12/2012 hari tu aku pergi wedding kawan sekolah aku, Uma Darshini.
Masa mula² dapat invitation tu, aku agak terkejut jugak la.
Sebab masa kat sekolah dulu aku ngan dia bukan rapat kot..Huhuhu~
Tapi tetap berbangga jugak la kerana diriku dikenang..Hahaha~ Poyo..
Tunggu...Ini semua Poyoooo....

Aku tanya dia siapa lagi dia jemput..
Adini, Parveen & Alice..
Ok, aku tanya tiga² tu siapa yg pergi sebab aku nak saing diorg..
Takkan aku nak g sendiri..Segan pulak..

Alice kata x dpt pergi sbb kerja..
Adini & Parveen on..Woohoo!!~
Aku janji ngan diorg tunggu kat PJ Hilton kul 6pm..
Aku tak bgtau Adini, Parveen ada..
Aku x bgtau Parveen juga, Adini ada..
Sebab kalau aku bgtau diorg ni org tu ada org ni ada, diorg akan excited lebih..
Sebab lama tak jumpa kan..
Pastu bila dah excited karang satu benda tak jadi..
Baik aku plan senyap²..Hehehehe~

Pastu mulut aku gatal ajak Thrisha sekali.
Dia kata "Uma tak jemput aku pon"
Aku dengan confident cakap "Ada..Dia ada buat event kat fb"
Padahal x de pon.. 
Aku saje la nak suh Thrisha ikut sbb dia ni sepanjang tahun nak bz..Pelik!!
Saje nak test market dia boleh meng'join'kan diri ke tak?
Sekali boleh daaaaaaaa......

Pagi² sblm event tu aku msg Uma cakap Thrisha ikut.
Dia cakap Thrisha not in list. So, takde RSVP tempat utk dia..
Wakkkkkkkkkkkkkkk....
Ini salah aku la ni gatal g ajak buat apa?
Nak bgtau Tsha aku x sampai hati pulak..
Dia dah siap ready nak g umah aku dah tu...
Wakakakakaka!!~
Tapi andai kata Thrisha x leh masuk time tu, mmg aku pon x masuk jugak.
Sebab tak baik la kan..Aku yg gatal ajak, takkan nak suh Thrisha balik pulak kan?

Tgh dok pening² fikir camne nak bgtau Tsha tu, tetiba Parveen msg,
 "Mala aku x dpt join sbb anak aku demam"
(Lebih kurang gitu la bunyi msg dia)

Haaaa...Selesai la masalah kalau gini kan? 
Tempat Parveen tu boleh la kasi Thrisha duduk..Hehehehe~

Masa nak register tu, Thrisha register atas nama Parveen la..Hehehehe!!~
Sorry Parveen, bukan mengambil kesempatan tau.
Tapi mengelakkan pembaziran makanan.. Peace Yaw!!!~












10 comments:

♥ Wina ♥ said...

waaaaa aku dah excited ok nak pakai punjabi suit bagai sedondon dgn anak aku nak pegi eheheheee

last² dia demam lak sbb kitorang gatal gi naik genting pagi tu..

haaaa aku pasti meja korang mesti licin makanan wakakakakkk

nUR_rOsALiNdA said...

♥ Wina ♥,
Tu la aku tanya ko aritu...Larat ke ko g Genting pastu nak g wedding Uma..

Harusss la licin..Lapar doh..Kitorg sampai kul 6.30pm..Kul 8.30pm baru leh makan ko tau..

eKa said...

handsome sungguh ank teruna u tooo/// geram tgk

nUR_rOsALiNdA said...

eKa,
Hehehehehe~~~ Ada 2 baby disitu..

mie said...

kek nya...
tahan untuk 3 bulan ni..
ehehehehe

nUR_rOsALiNdA said...

mie,
Hahahahaha~ A'aa kan..Besauuu

ieda immi said...

wahh cantik kek
memang menarik ! ;)

nUR_rOsALiNdA said...

ieda immi,
Tak sempat nak merasa kek tu sbb kita balik awal..Hehehe~

Mak Beruang said...

akak ni kelakar tau sesuka je ajak member haha. sebbek ada tempat kosong kalau tak muncung kawan tu dah melaram nak gi wedding kekekeke

nUR_rOsALiNdA said...

Mak Beruang,
Tu la..Akak pon cam ingat boleh jeks la nak sumbat sorang dua org..Maklumlah 1st time g Indian wedding..Hehehehe~